Obnoviť stránku

JAGUAR Classic Black EdT 100 ml

4,6 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

JAGUAR Classic Black EdT 100 ml

Mimoriadne expresívna a elegantná pánska vôňa Jaguar Classic Black dokonale spája sviežosť so zmyselnosťou. Je navrhnutá tak, aby zaujala muža v každom veku ako samotnou vôňou, tak i svojím temným flakónom z čierneho skla, ktorý skvelo kontrastuje s chrómovými hranami a uzáverom.
Hlavu vône Jaguar Classic Black navodzuje osviežujúce jablko doplnené exotickým mixom sladkej mandarínky a pomaranča. V pulzujúcom srdci vône potom nájdete jemné čajové tóny s podmanivým gerániom, výrazné esencie kardamonu, aróma hodvábneho muškátového orieška a to všetko je vyvážené sviežim morským nádychom. Základ vône tvorí závan hrejivého cedrového a santalového dreva. Zmyselnosť parfumu dodáva drahocenné pižmo, čistý mach a hravá fazuľa tonka.
Parfum Jaguár Classic Black si vás ihneď podmaní svojou zmyselnosťou a pikantnými aromatickými tónmi a skvele sa hodí na každú príležitosť - či ide o pracovnú schôdzku či výlet za zábavou. Obľúbená značka vôní Jaguar je inšpirovaná rovnomenným luxusným automobilom.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
Toaletná voda
Motív:
Pikantná aromatická korenistá
Zloženie:
Hlava - jablko, mandarínka, pomaranč
Srdce - čajové tóny, geránium, kardamón, morská vôňa, muškátový oriešok
Základ - céder, santalové drevo
Objem balenia:
100 ml
Určené pre:
Muža
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Céder, Mošus (pižmo), Pomaranč
Krajina pôvodu Anglické

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH326a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3562700373145
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04