Obnoviť stránku

Jacob Jensen 613 Titanium

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Jacob Jensen 613 Titanium

Zoznámte sa s vrcholným dizajnérskym umením, zoznámte sa s hodinkami Jacob Jensen. Za šesť desaťročí povzniesli dva návrhári Jacob Jensen a Timothy Jacob Jensen latku dizajnérske činnosti na najvyššiu úroveň. Zasadili sa o úplnú zmenu vnímania priemyselných výrobkov. Aj vďaka nim môžeme dnes obdivovať dizajn kuchynských spotrebičov, elektroniky, bižutérie a v neposlednom rade práve náramkových hodiniek. Mnohé produkty sa honosí aj národným a medzinárodným ocenením v oblasti dizajnu.
Hodinky Jacob Jensen si zakladajú na jednoduchých tvaroch a farbách s čistými tónmi, vynikajú precíznym spracovaním. Osadené sú kvalitným strojčekom Quartz. Ak chcete vystúpiť z davu a ukázať okoliu, že máte štýl a vkus, potom sú tieto hodinky jasná voľba. Na výber máte hneď z niekoľkých jedinečných modelov.
Tento model vás nadchne jednoduchými tvarmi a pútavou kontrastný čierno-striebornú farebnou kombináciou.
Parametre a špecifikácie:
Puzdro:
Titán
Remienok:
Koža
Ciferník:
Analógový
Funkcie:
Základné
Stopky
12ti hodinový ciferník
Dátumovka
Napájanie:
Batérie
Typ strojčeka:
QUARTZ
Vodotesnosť:
50 m
Rozmery ciferníka:
33 x 37 x 9 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO220

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02