Obnoviť stránku

ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme Sport EdT 50 ml

4,3 7 hodnotení
Variant
Objem
50 ml 100 ml
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme Sport EdT 50 ml

Toaletná voda Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport je jedinečná vôňa, ktorá vyjadruje silu a pozitívnu energiu. Svieže nahorklé tóny grapefruitu sa snúbia s bergamotom. Drsnú vôňu kože zjemňujú korenené tóny muškátového orieška. Dlhotrvajúci základ tejto očarujúcej pánskej vône tvorí drevitá vôňa cédru, ktorú skvele dopĺňa vetiver.
Táto mužná vôňa je vhodná pre moderných mužov, ktorí sú veľmi aktívni. Výrazná, ale veľmi príjemná vôňa sa krásne rozvonia a so zvýšenou aktivitou sa vôňa ešte umocňuje a stáva sa osobitejšia. Túto luxusnú vôňu ocení každá žena, ktorá má rada skutočných mužov s drsnejším mužným základom. Zahaľte sa do nádhernej pánskej vône, ktorá očarí každú ženu!
Zloženie pánskej voňavky:
Hlava: grapefruit, bergamot
Srdce: koža, muškátový oriešok
Základ: céder, vetiver
Objem:
50 ml
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Japonské

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFH227
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3423474867059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07