Obnoviť stránku

ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Femme EdT 25 ml

Garancia najlepšej ceny
33,90 €

ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Femme EdT 25 ml

Ak ste si obľúbili dámske vône, potom by ste možno ocenili toaletnú vodu ISSEY MIYAKE. Dámska toaletná voda ISSEY MIYAKE bude spoločne s vami pripravená čeliť všetkým výzvam. Kvetinové tóny očaria muža, jemnú arómu si užijú ženy a svieža vôňa priláka všetkých. Každý kvet dostáva v kombinácii s ostatnými zložkami vône osobitý nádych. Jedinečná kombinácia drevitých ingrediencií umožňuje vyniknúť silnej a pritom jemnej vôni podnecujúcej všetky zmysly. Sviežosť, sila, jemnosť a presvedčivá výdrž patria k jej hlavným prednostiam. Dajte šancu toaletnej vode ISSEY MIYAKE a buďte sami sebou.

Toaletná voda ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Femme EdT 25 ml ...

Zásadné prednosti toaletnej vody ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Femme EdT 25 ml

  • Toaletná voda ISSEY MIYAKE obsahuje predovšetkým dámske tóny vôní
  • Hlavnej zložke dominuje drevitá kombinácia vonných tónov
  • Doplnená vedľajšia kvetinová prímes
  • Objem flakónu dosahuje 25 ml
  • Vyskúšajte túto vôňu pri rôznych príležitostiach

Toaletná voda ISSEY MIYAKE sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Prevoňajte svoj deň a vytvorte z obyčajného okamihu nezabudnuteľný zážitok vďaka toaletnej vode ISSEY MIYAKE. Hlavná drevitá a vedľajšia kvetinová vôňa poskytujú príjemný pocit počas celého dňa vďaka starostlivému výberu ingrediencií. Môžete sa tešiť na flakón s objemom 25 ml. Táto toaletná voda sa hodí na bežné dni, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách. Určite s ňou urobíte dojem na prvej schôdzke, pri romantickom večeri alebo na divokom večierku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá

Objem

Objem 25 ml
Kód:  KPFC2272
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3423470480986

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12