Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ISSEY MIYAKE Fusion D'Issey EdT 50 ml

36,90 €

ISSEY MIYAKE Fusion D'Issey EdT 50 ml

Ak máte v obľube pánske vône, potom by ste mali vyskúšať toaletnú vodu ISSEY MIYAKE. Pánska toaletná voda ISSEY MIYAKE vám dodá potrebnú dávku sebavedomia na každý náročný deň. Čistá, svieža a nekomplikovaná je táto aromatická vôňa, ktorá osloví najmä aktívnych ľudí s moderným spôsobom života, ktorí prežívajú nespútané dobrodružstvá, odkiaľ sa vrátia silnejší a s novou energiou. Dráždivá, zmyselná a so štipkou luxusu, to je vôňa s koženými podtónmi. S jej intenzitou vyplávajú na povrch vaše odvážne rysy osobnosti. Spoločne s ňou odhodíte všetky zábrany a budete sa môcť postaviť čelom k náročným výzvam. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody ISSEY MIYAKE, s ktorou nikdy nezostanete bez povšimnutia.

Toaletná voda ISSEY MIYAKE Fusion D'Issey EdT 50 ml ...

Zásadné prednosti toaletnej vody ISSEY MIYAKE Fusion D'Issey EdT 50 ml

  • Toaletná voda ISSEY MIYAKE obsahuje predovšetkým pánske zložky vôní
  • Hlavnou zložkou je typická aromatická prímes
  • S hlavnou zložkou ide ruka v ruke aj vedľajšia kožená prímes
  • Poteší vás pôvod japonské toaletnej vody ISSEY MIYAKE
  • Objem flakónu: 50 ml
  • Nechajte sa rozmaznávať touto vôňou pri akejkoľvek príležitosti

Toaletná voda ISSEY MIYAKE sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Zahaľte sa do sviežej vône toaletnej vody ISSEY MIYAKE. Hlavná aromatická a vedľajšia kožená vôňa premenia váš bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií. Vkusný flakón japonské toaletnej vody ISSEY MIYAKE podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. Predáva sa v balení s objemom 50 ml. S touto toaletnou vodou sa môžete vydať do rušného pracovného dňa, ale hodí sa aj na špeciálne príležitosti. Určite si s ňou spojíte veľa nezabudnuteľných okamihov.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Japonské

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFA1082
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3423478974555

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06