Obnoviť stránku

INVISIBOBBLE Original Crystal Clear Set

4,8 85 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,30 €

INVISIBOBBLE Original Crystal Clear Set

Sada gumičiek Crystal Clear obsahuje tri kusy priehľadných gumičiek do vlasov. Bezfarebné gumičky majú špecifický krútený tvar, ktorý vo vlasoch nezanecháva žiadnu stopu a je k nim veľmi šetrný. Gumičky vytvárajú na vlasy minimálny tlak, ale napriek tomu ich držia pevne pohromade. Sú preto vhodné pre všetky príležitosti a nemusíte sa obávať nosiť gumičku vo vlasoch celý deň. Ich nosenie je príjemné, gumičky neťahajú, netlačia a budú ich radi nosiť aj vaše deti. Gumičku tiež môžete nosiť na ruke ako štýlový náramok. Doprajte si originálne gumičky do vlasov, ktoré sú pohodlné a šetria vaše vlasy!

Dlhodobé nosenie gumičiek vo vlasoch často spôsobuje dievčatám aj ženám bolesti hlavy. Namáhajú vlasovú pokožku, spôsobujú svrbenie, ťahanie a často aj vytrhávanie vlasov. Gumičky majú špeciálny tvar, ktorý im umožňuje držať vlasy bez prílišného zovretia a namáhania. Po ich rozpustení gumičky nezanechávajú žiadne stopy. Vlasové gumičky Invisibobble nemajú žiadny spoj, sú zletované a ich spoj je dokonale hladký a neviditeľný. Gumičky sa hodia pre všetky typy vlasov, skvele poslúžia deťom, dievčatám aj ženám s dlhými alebo polodlhými vlasmi, či už sú hladké, kučeravé, husté alebo jemné. Gumičky Invisibobble sú skvelou voľbou pre ženy, mužov i deti, ktorí zväzujú svoje vlasy do chvosta, vrkočov alebo copov. Buďte k svojim vlasom ohľaduplní a kúpte si pohodlné gumičky!

Počet gumičiek v sade:
3

Farba:
Bezfarebné

 

Parametre a špecifikácia

Vzhľad

Farba číra
Vzor Bez vzoru

Balenie

Počet gumičiek 3 ks
Kód:  KSPO248
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4260285373039

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08