Obnoviť stránku

INECTO Shampoo Pure Coconut 500 ml

4,3 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -16 %
3,70 € 4,39 €

INECTO Shampoo Pure Coconut 500 ml

Šampón INECTO Shampoo Pure Coconut s čistým kokosovým olejom v organickej kvalite dlhodobo hydratuje vaše vlasy a pokožku. Šetrne čistí a náležite vyživuje. Nepoddajné krepovité vlasy ľahko zmení na hladkú hrivu. Obsahuje 90 % prírodných rastlinných zložiek, takže je vhodný aj pre vegánov. Nenechajte vaše vlasy trpieť a doprajte im luxus hydratačne pôsobiaceho kokosového oleja.

Kľúčové vlastnosti šampónu INECTO Shampoo Pure Coconut

  • Vyživujúci šampón INECTO Shampoo Pure Coconut
  • Obsahuje čistý kokosový olej, ktorý poskytuje potrebnú hydratáciu
  • Vytvára hladký vzhľad

Použitie:
Malé množstvo šampónu vmasírujte do mokrých vlasov, vytvorte penu a následne dôkladne opláchnite teplou vodou. Vhodný na každodenné používanie.

Zloženie:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Steareth-4, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Polyquaternium-10, Parfum, Sodium Carbonate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodiumchloride, Cocamidopropyl, Betaine, Glycol, Disterate steareth-4, PPG -2hydroxyethyl, Coco/Isostearamide, Perseag ratissima, Coconut oil, Glycerin, Peg 40hydrogenated castor oil, Sodium benzoate, Parfum, Polyquaternium-10, Sodiumhydroxide, Citric acid.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Účinok

Účinok Hydratácia, Ochrana

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Normálne

Objem

Objem 500 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  VLS737
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5012008592505

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02