Obnoviť stránku

INECTO Šampón Argan 500 ml

4,3 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,49 €

INECTO Šampón Argan 500 ml

Šampón INECTO Shampoo Pure Argan s ekologicky získaným arganovým olejom hydratuje a vyživuje vlasy dlhodobo. Taktiež účinne odstraňuje nečistoty a navracia vlasom stratený lesk. Obsahuje 90 % prírodných rastlinných zložiek, takže je vhodný aj pre vegánov. Nedovoľte, aby vaše vlasy trpeli a doprajte im luxus hydratačne pôsobiaceho arganového oleja.

Kľúčové vlastnosti šampónu INECTO Shampoo Pure Argan

  • Vyživujúci šampón INECTO Shampoo Pure Argan 
  • Obsahuje vysoko hydratačný arganový olej
  • Navráti vlasom stratený lesk

Použitie:
Zapracujte malé množstvo šampónu do mokrých vlasov a masírujte 1 – 2 minúty, kým sa nevytvorí hustá pena. Nakoniec dôkladne opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Steareth-4, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil, Polyquaternium-10, Parfum, Sodium Carbonate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

 

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodiumchloride, Cocamidopropyl, Betaine, Glycol, Disterate steareth-4, PPG -2hydroxyethyl, Coco/Isostearamide, Perseag ratissima, Argan oil, Glycerin, Peg 40hydrogenated castor oil, Sodium benzoate, Parfum, Polyquaternium-10, Sodiumhydroxide, Citric acid.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Regenerácia, Výživa, Ochrana

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 500 ml

Typ

Typ produktu Šampón

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  VLS738
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5012008591904

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02