Obnoviť stránku

INECTO Body Lotion Coconut 250 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INECTO Body Lotion Coconut 250 ml

Trápi vás suchá citlivá pokožka? Doprajte jej zaslúženú starostlivosť s prírodným telovým mliekom INECTO Body Lotion Coconut. Unikátne zloženie telového mlieka obsahujúce 100 % organický kokosový olej zaistí okamžitú výživu a hĺbkovú hydratáciu pokožky, zanecháva ju zamatovo-hebkú, pevnú a žiarivú. Kokosové telové mlieko INECTO má navyše úplne nemastnú štruktúru a rýchlo sa vstrebáva, takže môžete po použití okamžite vyraziť.

Hlavné prednosti telového mlieka INECTO Body Lotion Coconut

  • Telové mlieko je vyvinuté špeciálne pre suchú až veľmi suchú pokožku
  • Obsahuje 100 % organický kokosový olej
  • Vďaka prírodnému zloženiu je kokosové telové mlieko INECTO vhodné pre vegánov
  • Hĺbkovo hydratuje, vyživuje pokožku a dodáva jej opojnú kokosovú vôňu
  • Telové mlieko INECTO nemastí pokožku a veľmi rýchlo sa vstrebáva

Prírodná kokosová telová starostlivosť

Nechajte sa rozmaznávať radom INECTO Naturals Coconut Bodycare, úplne prírodnými produktami obsahujúcimi len ten najkvalitnejší kokosový olej. Celý rad zahŕňa celkom 6 produktov (bohatý sprchový gél, telové mlieko, telový peeling, krém na ruky a chodidlá, telový olej a hydratačný krém) a predstavuje kompletnú vyživujúcu telovú starostlivosť, ktorá dokáže rozžiariť aj tú najsuchšiu pokožku.

Aplikácia:
Naneste na pokožku po celom tele a masírujte, kým sa mlieko nevstrebe. Na extrémne suché miesta naneste po vstrebaní druhú vrstvu.

Zloženie:
Aqua, isopropyl myristate, glycerín, stearic acid, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, lauryl methyl gluceth-10 hydroxypropyldimonium chloride, cocos nucifera (coconut) oil, peg-20 stearate, peg-14m, parfum, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, sodium hydroxide 

Zloženie

AQUA, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERIN, STEARIC ACID, CETYL ALCOHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE, CROSSPOLYMER, LAURYL METHYL GLUCETH-10 HYDROXYPYLDIMONIUM CHLORIDE, COCOS NUCIFERAOIL, PEG-20 STEARATE, PEG-14M, PARFUM, ETHYLGEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDTROXIDE

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá, Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Hydratácia, Na každodenné použitie
Kód:  TM309
Produktové číslo:  5012008593007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02