Obnoviť stránku

INDULONA Spevňujúca 50 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Spevňujúca 50 ml

Nový krém na ruky Indulona je určený pre vysušenú pokožku rúk, ktorým poskytuje okamžitú ochranu, hydratáciu a spevnenie. Je veľmi vhodný pre každodennú starostlivosť o namáhané ruky, pokožke ihneď dodá potrebnú vláčnosť a obsiahnutý arganový olej pomáha posilňovať lámavé nechty. Výťažok z levandule príjemne vonia a bambucké maslo dodá vašim rukám zamatovú hebkosť.

Kľúčové vlastnosti spevňujúceho krému na ruky značky Indulona 50 ml

  • Krém je určený pre popraskanú a vysušenú pokožku rúk
  • Poskytuje okamžitú úľavu a vláčnosť
  • Spevňujúci krém na ruky značky Indulona je vhodný pre každodenné používanie
  • Posilňuje suché a lámavé nechty
  • Pokožke na rukách dodáva pružnosť a pevnosť
  • Obsahuje arganový olej, bambucké maslo a výťažok z levandule
  • Dermatologicky testované

Mimoriadna kvalita a originálna receptúra

Každý nový typ krému Indulona je veľmi starostlivo skúmaný a testovaný, aby bola zaručená vysoká kvalita značky Indulona. Na výrobu sa používajú len tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickom závode pod dohľadom profesionálov v prostredí prísnych hygienických štandardov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosť pri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy pre výrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži taktiež fakt, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

Zloženie:
Aqua, Ceterayl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glycne Soja Oil, Dimethicone, Pro-pylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Ceteareth - 20, Phenoxyethanol, Parfum, Cerea Alba, Paraffin, Stearic Acid, C10-C18 Triglyceride, Chlorphenesin, Carbomer, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  TM393
Produktové číslo:  8588006397291
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18