Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

INDULONA Pánska 3 × 85 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Pánska 3 × 85 ml

Nový pánsky krém na ruky Indulona je určený pre popraskanú a vysušenú pokožku rúk, ktorej poskytuje okamžitú ochranu, hydratáciu a regeneráciu. Je vhodný na každodennú starostlivosť o namáhané pánske ruky. Pokožke ihneď dodá potrebnú vláčnosť, pružnosť a prirodzenú pevnosť. Navyše obnovuje bariérové funkcie kože.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky pánskej INDULONY 85 ml 2+1

  • Krém Indulona je určený pre popraskanú a vysušenú pokožku rúk
  • Poskytuje okamžitú úľavu a vláčnosť
  • Pánsky krém na ruky značky Indulona je vhodný na každodenné používanie
  • Obnovuje prirodzenú bariéru pokožky
  • Pokožke na rukách dodáva pružnosť a pevnosť
  • Dermatologicky testované

Mimoriadna kvalita a originálna receptúra INDULONY

Každý nový typ krému Indulona je veľmi starostlivo skúmaný a testovaný, aby bola zaručená vysoká kvalita značky Indulona. Na výrobu sa používajú len tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickom závode pod dohľadom profesionálov v prostredí prísnych hygienických štandardov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosť pri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy pre výrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži to, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

Aplikácia:
Naneste primerané množstvo krému na čistú pokožku. Jemne vmasírujte a nechajte vstrebať. Podľa potreby ošetrenie opakujte niekoľkokrát za deň.

Zloženie:
Aqua, Paraffinum Liquidum, PEG- 5 Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerín, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Metylparabén, Propylparaben, Sodium lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inozitol, Lactic, Acid, Urea, Niacínamid, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Typ pokožky

Typ pokožky Normálna, Suchá
Typ pokožky Normálnu

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Regeneračný, Zjemňujúci

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Objem

Objem 85 ml
Kód:  TM392s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11