Obnoviť stránku

INDULONA Original 3 × 85 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Original 3 × 85 ml

Ochranný krém na ruky INDULONA Original s tradičnou receptúrou bez konzervačných látok pre intenzívnu starostlivosť. Krém na ruky je vhodný na každodennú starostlivosť o popraskanú a vysušenú pokožku pre všetky vekové kategórie. Namáhanej pokožke dodáva pružnosť, pevnosť, vláčnosť a prirodzenú ochrannú vrstvu. Vďaka zloženiu sprevažnou zložkou prírodnej vazelíny je krém ideálny aj pre citlivú pokožku so sklonom k alergiám. Indulony nie je nikdy dosť, preto ju doma majte v dostatočnej zásobe a kúpte si výhodné balenie troch kusov.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky Indulona Original, 85 ml 2+1

  • Krém na ruky s tradičnou receptúrou
  • Bez konzervačných látok
  • Indulona Originál pre všetky vekové kategórie
  • Vhodné aj pre citlivú pokožku so sklonom k alergiám
  • Vhodné pre suchú a popraskanú pokožku
  • Regeneračná, ochranná a premasťujúca funkcia
  • Dermatologicky testovaný krém na ruky
  • Ekonomicky výhodné trojité balenie Indulony Original

Mimoriadna kvalita

Za vývojom indulony Original stál tím uznávaných dermatológov a pôvodne sa osvedčila ako liečivo, neskôr sa vďaka vynikajúcim vlastnostiam a širokému spektru pozitívnych účinkov presadila aj ako kozmetický prípravok. Na výrobu sa používajúlen tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickom závode pod dohľadom profesionálov v prostredí prísnych hygienických štandardov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosť pri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy prevýrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži to, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

Aplikácia:
Krém na ruky naneste v malom množstve na čistú pokožku rúk. Rozotrite a nechajte vstrebať. Aplikáciu môžete opakovať niekoľkokrát denne.

    Zloženie:
    Petrolatum, Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Cetearyl, Alcohol, Cholesterol, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, d-Limonene, Musk Ketone, Acetyl Hexamethyl  Tetralin


    Parametre a špecifikácia

    Objem

    Objem 85 ml

    Zloženie

    Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

    Určenie

    Určenie Unisex

    Vlastnosti

    Účinok Hydratačný, Ochranný, Regeneračný, Zjemňujúci, Spevňujúci

    Problémy

    Problémy Na popraskanú kožu

    Typ pokožky

    Typ pokožky Normálna, Suchá, Citlivá
    Typ pokožky Normálnu

    Pumpička

    Pumpička Bez pumpičky
    Kód:  TM270s
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB01