Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

I HEART REVOLUTION Blushing HEARTs Blusher Peachy Pink Kisses 10 g

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

I HEART REVOLUTION Blushing HEARTs Blusher Peachy Pink Kisses 10 g

Zháňate lícenku, ktorá vás nesklame v žiadnej situácii? V tom prípade zvoľte lícenku I HEART REVOLUTION. Nájdete v nej trojkombináciu vášnivo perleťových odtieňov. Lícenka obsahuje 3 ľahko bronzové a ľadovo ružovkasté až snehové odtiene. Táto lícenka vás zvládne nalíčiť na všetky príležitosti. Obsahuje totiž profesionálne a vysoko pigmentové farby, ktoré splynú s prirodzeným odtieňom vašej pleti. Tak budete nalíčená profesionálne a pritom vyzerať prirodzene.

Kľúčové vlastnosti lícenky I HEART REVOLUTION

  • I HEART REVOLUTION obsahuje vášnivo perleťové odtiene
  • Má 3 ľahko bronzové a ľadovo ružovkasté až snehové odtiene
  • Lícenka I HEART REVOLUTION dokáže nalíčiť na každú príležitosť
  • Obsahuje profesionálne a veľmi pigmentové farby

Aplikácia:
Lícenku naneste na oblasť lícnych kostí pomocou štetca. Rozotierajte do stratena.

Zloženie:
MICA, TALC, DIMETHICONE, NYLON 12, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77510, CI 77742.


Kód:  DEKO1983
Produktové číslo:  5029066053329
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19