Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme EdP 30 ml

4,9 116 hodnotení
Variant
Objem
30 ml 75 ml
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme EdP 30 ml

Parfumová voda Hugo Boss Ma Vie Pour Femme je nová nádherná vôňa pre elegantné ženy, ktorá dokáže zdôrazniť ženskú krásu a jej zmyselnosť. Intenzívna vôňa obsahuje kvetinové tóny, ktoré sa jemne miešajú s tónmi dreva.

Originálne tóny kvetu kaktusu zachytávajú zelenú sviežosť, pretkanú nežnou a jemnou vôňou jazmínu. Svieža vôňa frézie sa mieša s jemnými pukmi ruže. Puky v sebe nesú koncentrovanú silu čerstvého kvetu ruže, poskytujúce pocit jemnej ženskej krásy. Tieto výnimočné zložky boli starostlivo vyvážené tak, aby v nich zaiskrila zelená sviežosť kaktusov s rafinovanými tónmi ružových kvetov. Príjemné kvetinové tóny zvýraznia vitálnu žiarivosť celej kompozície. Vôňa je doplnená o intenzívnu a teplú vôňu cédrového dreva, ktorá jej dodáva celistvosť, bez toho, aby sa z nej stratil jej očarujúci jas. Vôňa zdôrazňuje ženskosť a majiteľke dodáva sebadôveru a istotu.

Táto jedinečná vôňa je vhodná pre modernú ženu, ktorá vyznáva eleganciu a zmyselnú krásu ukrytú v originálne ladených tónoch. Vôňa dokonale vynikne na sebavedomej žene, ktorá neprehliadnuteľné akordy vône bude nosiť s vrodenou eleganciou a noblesou. Zahaľte sa do nádherných kvetinových tónov, ktoré očaria vaše okolie a budú hýčkať vaše zmysly!
Zloženie:
Hlava: kaktusový kvetSrdce: frézia, jazmín, ružaZáklad: cédrové drevo
Objem:
30 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Jazmín, Ruža
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFH566c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  737052802749
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16