Obnoviť stránku

HUGO BOSS In Motion EdT 100 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

HUGO BOSS In Motion EdT 100 ml

Ak ste zvyknutí na pánske vône, potom by vám doma nemala chýbať toaletná voda HUGO BOSS. Pánska toaletná voda HUGO BOSS bude spoločne s vami pripravená čeliť všetkým výzvam. Kvetinové tóny pripomínajú kyticu čerstvo narezaných kvetov. Vôňa sa bude vynímať na všetkých romantických dušiach obzvlášť v letných dňoch. Zmyselne vás obalí hrejivou vôňou s koženými akordmi. Pýši sa odvážnymi a intenzívnymi ingredienciami. Ako mávnutím čarovného prútika sa budete cítiť plní sily a odhodlania. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody HUGO BOSS, ktorá napovie o vašej osobnosti viac, než by ste si vôbec dokázali predstaviť.

Toaletná voda HUGO BOSS In Motion EdT 100 ml ...

Zásadné prednosti toaletnej vody HUGO BOSS In Motion EdT 100 ml

  • Toaletná voda HUGO BOSS obsahuje predovšetkým pánske tóny vôní
  • Hlavnú zložku charakterizuje kvetinová prímes
  • S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia kožená prímes
  • Spoľahnite sa na vôňu nemecké toaletnej vody HUGO BOSS
  • Vychutnajte si tú neuveriteľnú silu okamihu s touto vôňou

Toaletná voda HUGO BOSS sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Objavte krásu a jedinečnosť aj vo všedných veciach s toaletnou vodou HUGO BOSS. Hlavná kvetinová a vedľajšia kožená vôňa premenia váš bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií. Nápaditý flakón nemecké toaletnej vody HUGO BOSS v sebe ukrýva moc energie a zmyselnosti, o ktorú sa s vami kedykoľvek podelí. S touto toaletnou vodou sa môžete vydať do rušného pracovného dňa, ale hodí sa aj na špeciálne príležitosti. Bude skvelým spoločníkom pri mnohých dôležitých životných míľnikoch.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Nemecké
Kód:  KPFC3551
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616301623311
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12