Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HUGO BOSS In Motion EdT 90 ml

4,7 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUGO BOSS In Motion EdT 90 ml

Boss In Motion je aktívny, moderný a dynamický. Maximálne napumpovaný adrenalínom, vychádzajúci zo života naplneného energiou a činmi. Inštinktívne robí tie správne veci v pravú chvíľu, posúva hranice a víťazí v životných výzvach. Boss In Motion je nová vôňa pre mužov. Boss In Motion muž vyžaruje sebaistotu, tajomno a prekypuje energiou, na prvý pohľad z neho srší vášeň a zaujatie životom a aktívny životný štýl. Jeho zaujatie pohybom sa prejavuje všade - je pripravený "ísť na plný plyn" ako v zamestnaní, tak aj počas voľného času a pri chvíľach, ktoré trávi so svojimi priateľmi. Je mužný, miluje súperenie a momenty, kedy nastupuje do "ďalšieho kola". Skvelý dizajn,  jednoduchosť a maximum pre každodenné zušľachťovanie.
Svieža, zmyselná a mužná vôňa.
Hlava: bergamot, čerstvá bazalka zelená, lístky fialky
Základ: santalové drevo, vetiver, dotyk pižma
Srdce: ružové korenie, škorica, kardamón, muškátový oriešok
Obsah 90 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Bergamot, Fialka, Mošus (pižmo), Čierne korenie, Škorica
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 90 ml
Kód:  KPFB086
Produktové číslo:  737052852034
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17