Obnoviť stránku

HUGO BOSS Hugo Just Different EdT 200 ml

4,7 20 hodnotení
Variant
Objem
75 ml 200 ml
Garancia najlepšej ceny
45,90 €

HUGO BOSS Hugo Just Different EdT 200 ml

Toaletná voda Hugo Boss Hugo Just Different je nádherná mužná vôňa, ktorá je dlho očakávaným nástupcom slávnej vône Hugo Men. Moderná a vo všetkých smeroch jedinečná vôňa pulzuje životom a vášňou. Vôňa je určená pre elegantných mužov, ktorí majú radi svieže vône s nádychom drevín. Vzácny elixír je uložený do typického flakónu v čiernej farbe. Vôňa bola na trh uvedená v roku 2011.

Svieža zelená mäta sa jemne mieša s tónmi zeleného jablka. Nádherná kvetinová vôňa jarnej frézie sa prelína s originálnymi tónmi bazalky. Hladivé akordy kašmírového dreva dokonale dopĺňa výrazná vôňa borovice. Očarujúci koktail vôní bude skvelou voľbou na denné nosenie, ale rovnako dobre vynikne na večernej párty alebo na romantickej večeri vo dvoch. Zahaľte sa do sviežej vône s nádychom mužnosti!
Zloženie:
Hlava: jablko, mäta
Srdce: frézia, bazalka
Základ: kašmír, borovica
Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KPFG087b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  737052849928
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19