Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HUGO BOSS Deep Red EdP 50 ml

4,8 138 hodnotení
Variant
Objem
50 ml 90 ml
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

HUGO BOSS Deep Red EdP 50 ml

Hugo Boss Deep Red
 

Nádherná kvetinovo-ovocná vôňa Deep Red je uložená do červeného flakóna s elegantným tvarom. Zmyselná ženská vôňa je vhodná na každodenné nosenie, ale jej starostlivo vybrané tóny sú skvelou voľbou aj na spoločenské akcie a večierky s vašimi priateľmi. Romanticky ladená vôňa so zmyselným nádychom dodáva ženám potrebné sebavedomie a jedinečným spôsobom ich pripravuje na hravé zvádzanie. Doprajte si očarujúcu vôňu, ktorá príjemne pohladí vaše zmysly!

Zloženie vône

Hlava: hruška, čierne ríbezle, klementínka, červený pomaranč
Srdce: frézia, pittospora, kvet zázvora, semená ibišteka
Základ: kalifornský céder, vanilka, mošusové noty

Zvodná krása pre ženy v každom veku

Príjemná a nevtieravá vôňa sa skladá z vybraných ingrediencií, ktoré muža dokonale zaujmú. Jemná vôňa klementínky sa ľahko snúbi so sviežimi tónmi červeného pomaranča, sladkou vôňou zrelej hrušky a špecifickou vôňou čiernych ríbezlí. Kvetinové tóny sa miešajú s vôňou kalifornského cédru, mošusom a zmyselným nádychom vanilky. Vôňa je vhodná pre dievčatá aj mladé ženy, poteší aj ženy v zrelom veku, ktoré majú rady jemnejšie vône plné originálnych tónov. Zahaľte sa do zvodnosti s vôňou Hugo Boss!

 
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Céder, Mošus (pižmo), Pomaranč, Ríbezľa, Vanilka
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFB209
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  737052683522
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16