Obnoviť stránku

HUGO BOSS Bottled EdT Set 350 ml

4,7 3 hodnotení

HUGO BOSS Bottled EdT Set 350 ml

Darčeková sada parfumov HUGO BOSS Bottled EdT Set ponúka kombináciu troch doplnkov, bez ktorých sa moderný muž nezaobíde. Sadu tvorí toaletná voda Hugo Boss BOSS Bottled (No. 6) spoločne s dezodorantom v spreji a sprchovým gélom z rovnakej série. Všetky tri prípravky spája legendárna drevito-citrusová, korenistá vôňa s veľmi sviežim úvodom, ktorý strieda korenené, kvetinové srdce prechádzajúce do hrejivého drevitého základu. Kultovú vôňu pre sebavedomých moderných mužov skvele dopĺňajú a jej výdrž podporujú deosprej a sprchový gél. Ten navyše zanechá pánsku pokožku sviežu a jemnú. S vôňou Boss Bottled zanecháte nezabudnuteľný dojem.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady parfémov HUGO BOSS Bottled EdT Set

  • Darčeková sada pre mužov od nemeckej módnej značky HUGO BOSS
  • Pánsku sadu tvorí toaletná voda, dezodorant v spreji a sprchový gél
  • Sadu spája legendárna, mužná vôňa Hugo Boss BOSS Bottled, bestseller od roku 1998
  • Svieža drevito-citrusová, korenistá vôňa pre sebavedomých moderných mužov
  • Hrejivý základ vône tvorí cédrové a santalové drevo, olivovník, vetiver a sladká vanilka
  • Jednoduchý sklenený flakón s rozprašovačom a s výrazným logom značky
  • Dezodorant v spreji s kultovou vôňou Hugo Boss BOSS Bottled pre sviežosť na celý deň
  • Dokonale dopĺňa toaletnú vodu, chráni pred potom, zanecháva svieži pocit
  • Sprchový gél na sviežu, jemnú a nádherne prevoňanú pokožku

Očarte svoje okolie vďaka kultovej vôni Hugo Boss BOSS Bottled

Legendárna pánska toaletná voda Hugo Boss BOSS Bottled (No. 6) s elegantnou, drevito-citrusovou, korenistou vôňou bola uvedená na trh už v roku 1998. Otvára sa veľmi sviežim úvodom. Machové tóny spolu s vôňou pelargónie dopĺňa ovocná zmes tvorená jablkom, slivkou, citrónom a bergamotom. Korenené, kvetinové srdce kombinuje mahagón, karafiát a hrejivú škoricu. Bohatý, drevitý základ snúbi vzácne cédrové a santalové drevo, netradičný olivovník, zemitý vetiver a sladkú vanilku. Vôňa je ukrytá v jednoduchom, sklenenom flakóne s robustným uzáverom. Dnes už kultová vôňa bola vytvorená na mieru sebavedomému modernému mužovi.

Zloženie parfému:
Hlava (vysoké tóny) – slivka, machové tóny, jablko, citrón, bergamot, pelargónia
Srdce (stredné tóny) – mahagón, karafiát, škorica
Základ (nízke tóny) – santalové drevo, olivovník, vanilka, vetiver, céder

Chráňte sa pred potom pomocou dezodorantu Hugo Boss BOSS Bottled

Pánsky dezodorant v spreji BOSS Bottled od nemeckej módnej značky Hugo Boss dokonale dopĺňa toaletnú vodu z rovnakej série. Je určený pre moderných, aktívnych mužov, ktorí vyznávajú eleganciu za každých okolností. Ochráni vás pred potom a poskytne vám celodenný pocit sviežosti a nádhernú, mužnú vôňu, ktorá vám dodá sebavedomie. Vďaka praktickej a ľahko prenosnej forme deo spreja môžete mať svoj obľúbený parfum stále poruke. Môžete ho využiť aj na vrstvenie vône a použiť ho ešte pred toaletnou vodou, aby ste jej silu a výdrž umocnili. Predĺžiť účinky obľúbenej, sexi vône nemôže byť na škodu.

Spôsob použitia:
Pred použitím pretrepte. Sprej držte kolmo a aplikujte zo vzdialenosti asi 15 cm do podpazušia.

Zloženie:
Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Propylene Glycol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Myristate, Bisabolol, Tocopherol, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral, Cinnamal, Farnesol

Doprajte luxusnú starostlivosť a vôňu vašej pokožke so sprchovacím gélom Hugo Boss BOSS Bottled

Tretím darčekom zo sady Hugo Boss je parfemovaný sprchový gél pre mužov Boss Bottled. Jeho hydratačné zloženie sa postará o jemné očistenie pokožky aj jej ochranu pred vysúšaním. Navyše vám dodá pocit sviežosti a zahalí vás do elegantnej vône, ktorá vám zdvihne sebavedomie a z každej sprchy alebo kúpeľa vytvorí osviežujúci zážitok. Rovnako ako dezodorant aj sprchový gél skvele doplní toaletnú vodu a podporí jej vôňu. Tak prebuďte svoje zmysly a vychutnajte si dotyk zmyselnosti vďaka príjemne voniacemu sprchovému gélu pre moderných mužov.

Spôsob použitia:
Sprchový gél naneste v primeranom množstve na vlhkú pokožku a vytvorte penu. Umyte pokožku celého tela a zvyšky peny opláchnite.

Zloženie:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Chloride, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Disodium Edta, Bht, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Cl 19140 (Yellow 5), Cl 14700 (Red 4)

Darčeková sada obsahuje:
1× toaletná voda Hugo Boss BOSS Bottled (No. 6) (100 ml)
1× dezodorant v spreji Hugo Boss BOSS Bottled (150 ml)
1× sprchový gél Hugo Boss BOSS Bottled (150 ml)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Bergamot, Céder, Škorica, Vanilka
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 350 ml
Kód:  KPFC1535
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17