Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HUGO BOSS Boss Orange Man EdT

4,7 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUGO BOSS Boss Orange Man EdT

Hugo Boss Boss Orange Man je vôňa vhodná pre priateľskú a pohodovú atmosféru – takú, aká vždy panuje v spoločnosti muža BOSS Orange. Rovnako ako u BOSS Orange Woman, dominuje novej pánskej vôni nóta vanilky, zvýrazňujúca pohodového optimistického ducha, ktorý sprevádza celú značku. Na zdôraznenie mužnosti je vôňa obohatená lahodnými drevitými tónmi, ktoré u pánskych vôní nájdeme predovšetkým v základe, tu však nezvyčajne sprevádza celú kompozíciu, a to vďaka vzácnemu tropickému drevu bubinga. Voľba dreva bubinga bola ovplyvnená spomienkou z detstva autora vône, kedy jeho brat hral na flautu, ktorá bola uložená v špeciálnom puzdre práve z tohto vzácneho dreva výraznej vône, pochádzajúceho zo Západnej Afriky. Zakaždým, keď brat cvičil hru, vzduch okolo naplnila delikátna krémová vôňa vychádzajúca z otvoreného puzdra na flautu. Túto nezabudnuteľnú spomienku na lahodnú vôňu preniesol autor do kompozície, ktorá tak získala na exkluzivite a exotickosti.
Moderná pánska vôňa.
Hlava: vanilka, jablko
Základ: kadidlo, drevo Bubinga
Srdce:živica
Obsah 60 ml
Kód:  KPFF442nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13