Obnoviť stránku

HUGO BOSS Boss Bottled EdP 100 ml

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
65,90 €

HUGO BOSS Boss Bottled EdP 100 ml

Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorej vôňu si s vami bude vaše okolie spájať? HUGO BOSS Boss Bottled EdP 100 ml poskytuje osobitú vôňu pre mužov. V prípade tejto parfumovanej vody je hlavnou vôňou drevitá prímes, s ktorou sú spojené tóny santalového a ružového dreva. Parfumovaná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou korenia, ku ktorej neodmysliteľne patrí aróma koriandra, škorice alebo ružového korenia. S touto parfumovanou vodou zažiarite aj počas úplne bežných dní a večerov. HUGO BOSS Boss Bottled EdP 100 ml je originálne z Nemecka.

Základné prednosti pánskej parfumovanej vody HUGO BOSS Boss Bottled EdP 100 ml

  • Parfumovaná voda určená pre mužov
  • Hlavná vôňa: drevitá
  • Vedľajšia vôňa HUGO BOSS Boss Bottled EdP 100 ml: korenená
  • Pôvod v Nemecku

Ďalšie informácie o značke HUGO BOSS

Hugo Boss tvorí nielen kvalitné a luxusné parfumy, zároveň je táto značka spojená aj s pánskou módou, doplnkami a kozmetikou. Domovom tejto značky je Nemecko a jej pýchou je kvalitné spracovanie. So vznikom ich prvého parfumu sú spojené 90. roky. V ich ponuke môžete objaviť parfumy pre dámy aj pánov.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Nemecké
Kód:  KPFC3549
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614229828535
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14