Obnoviť stránku

Hrebene a kefy na vlasy TANGLE TEEZER

Hrebeň Tangle Teezer v rôznych farbách

Prečo si zaobstarať hrebeň Tangle Teezer?

✓ Hrebeň Tangle Teezer rozčeše vlasy bez rizika poškodenia.
✓ Poskytuje masáž vlasovej pokožky.
✓ Je vhodný na všetky typy vlasov.
✓ Skvele sa zmestí do kabelky.

Kefa Tangle Teezer

Hrebeň Tangle Teezer pre zdravé vlasy

Krásne a na pohľad zdravé vlasy docielite nielen s pomocou kvalitnej vlasovej kozmetiky, ale aj voľbou vhodnej kefy, ktorú pravidelne používate. Hrebeň Tangle Teezer vyniká prepracovaným dizajnom a zaujme aj kompaktným a ergonomickým vyhotovením. Pri rozčesávaní dokonale kopíruje vlasovú pokožku a poskytuje jej blaženú masáž. Kefa Tangle Teezer vlasy šetrne uhladzuje a pomáha regenerovať jednotlivé vlákna od korienkov až po končeky.

Kto všetko hrebeň Tangle Teezer ocení?

Hrebeň Tangle Teezer vďaka ohybným, špeciálne rozvrhnutým a veľmi mäkkým štetinkám zaisťuje šetrné rozčesávanie bez bolesti a narušenia vlasovej štruktúry. Je vhodný pre starostlivosť o predĺžené aj detské vlasy a rovnako si hravo poradí aj so všetkými typmi vlasov, či už sú krátke, dlhé, rovné, vlnité, suché alebo mokré. Kefa Tangle Teezer je tiež odporúčaná svetovými kaderníkmi a získala mnoho ocenení. Vďaka nespočetnému množstvu dizajnových vyhotovení sa prispôsobí štýlu každého z vás.

Kefa na vlasy Tangle Teezer v mnohých vyhotoveniach
Spresniť parametre
30 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03