Obnoviť stránku

HiPP Mamasanft Telové maslo 200 ml

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HiPP Mamasanft Telové maslo 200 ml

Čas, kedy sa začínate starať o bábätko je už v priebehu tehotenstva. Doprajte sebe aj bábätku to najlepšie. Telové maslo HiPP Mamasanft pre tehotné dodá vašej pokožke to, čo počas tehotenstva, ale aj po ňom potrebuje. Elasticitu pokožky získate používaním telového masla HiPP Mamasanft, ktoré v sebe obsahuje kombináciu vysoko kvalitného bambuckého masla, zjemňujúceho prírodného BIO mandľového oleja a extraktu z rakytníka. Pomáha udržať pokožku pružnú a vláčnu. Veľmi dobre sa vstrebáva. Počas tehotenstva pomáha predchádzať vzniku strií a po tehotenstve vám pomôže navrátiť pokožku do pôvodného stavu pružnosti. Pravidelne masírujte oblasť hrudníka, bruška a stehien a vaša pokožka bude dostatočne pružná.

Kľúčové vlastnosti telového masla HiPP Mamasanft

  • Telové maslo na ošetrenie tehotenstvom namáhanej pokožky
  • Obsah bambuckého masla, BIO mandľového oleja a extraktov z rakytníka
  • Mamasanft pomáha predchádzať vzniku strií
  • Podporuje prirodzenú elasticitu pokožky počas tehotenstva
  • Navracia pokožke pružnosť po pôrode
  • Telové maslo HiPP sa ľahko vstrebáva a pokožku vyživuje a rozmaznáva
  • Vyrobené v Nemecku

Vyvinuté s cieľom minimalizovať riziko vzniku alergií

Aby bolo telové maslo HiPP Mamasanft dobre znášané a nedráždilo citlivú pokožku tehotných žien ani čerstvých mamičiek, je vyrobené z tých najlepších zložiek. Navyše neobsahuje parfumy, ktoré by mohli vyvolať alergickú reakciu, mikroplasty, farbivá, éterické oleje ani silikóny.

HiPP Mamasanft s prírodným BIO mandľovým olejom

Mandľový olej predstavuje jeden z najcennejších a najdrahších olejov v prípravkoch starostlivosti o pokožku. Obsah oleja v mandliach je medzi 50 – 55 %. Mandľový olej je svetložltý, dosť riedky a má charakteristickú jemnú vôňu a chuť. Vďaka svojmu zloženiu patrí mandľový olej k najcennejším olejom pre kozmetické prípravky. Má vysoko výživné vlastnosti:

  • Je bohatý na mono- a dinenasýtené mastné kyseliny šetrné k pokožke (> 90 %), ktoré mimoriadne dobre vyživujú a chránia kožu
  • Obsahuje vysoké percento kyseliny olejovej (> 70 %)
  • Obsahuje kyselinu linolovú (> 20 %), ktorá pôsobí aktívne na pleť
  • Obsahuje prírodný vitamín E, ktorý je antioxidačný a tým chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi


Zloženie

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Cetearyl Sulfate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Diethylhexyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný
Špecifikácia Dermo, Prírodné

Typ produktu

Typ produktu Maslo

Určenie

Určenie Telová
Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Cetearyl Sulfate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Diethylhexyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Parfum.'>
Kód:  BABY5708
Produktové číslo:  4062300373488
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08