Obnoviť stránku

HERMES Terre d´Hermes EdT Súprava 145 ml

5 1 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
57,52 €
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -17 %
71,90 € 86,90 €

HERMES Terre d´Hermes EdT Súprava 145 ml

Pánsky darčekový set HERMES Terre d´Hermés EdT Set premení váš bežný deň v nezabudnuteľné zážitky plné emócií. Jeho sila je podporená temnými zemitými tónmi, a súčasne pôsobí jemne s povznášajúcimi pocitmi. Súpravu HERMES Terre d´Hermés EdT ocení každý muž, ktorý vo všednosti života je schopný objaviť výnimočné okamihy. Toaletná voda Hermes Terre d´Hermes je vôňa pre mužov, ktorý vie objavovať krásu ajedinečnosť aj vo všedných veciach. Táto neobyčajne voňajúca toaletná voda spája nebo, zem a vodu. Dá sa nazvať cestou naprieč prírodnými živlami. Tento unikátny štýl, čistý a hravý, uhladený a zároveň plný prekvapení je ako muž, ktorý nosí vôňu HERMES Terre d´Hermés EdT. V každom okamihu neodolateľný, zmyselný a jedinečný. Jednoduché zloženie vône z grapefruitu, pomaranča, drevitýchtónov, lišajníka a benzoínu potvrdzuje, že v jednoduchosti je krása.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady HERMES Terre d´Hermes EdT Set

  • Toaletná voda HERMES Terre d´Hermés EdT ideálna pre mužov
  • Vytvára neodolateľnú atmosféru svojho nositeľa
  • Vyznačuje sa korenistou drevitou vôňou
  • Toaletná voda HERMES Terre d´Hermés EdT je vhodná na všedné dni aj výnimočné udalosti
  • Obľúbili si ju najmä charizmatickí muži

Zemité tóny prinášajú čistú krásu prírody

Pánska toaletná voda HERMES Terre d´Hermés EdT sa v úvode otvára vonnou kompozíciou šťavnatých tónov grapefruitu a pomaranča. Srdce je tvorené zemitými akordmi kremeňa. A v závere s toaletnou vodou HERMES Terre d´Hermés EdT sa dočkáte postupne sa uvoľňujúcich zemitých a drevitých tónov, ktoré s vami zostanú po celý deň. Vôňa je inšpirovaná prirodzenou krásou a čistou atmosférou prírody.

Prirodzený a príťažlivý vo všedný deň aj vo sviatok

Pokiaľ máte odvahu očariť každú ženu, ktorá okolo vás prejde, potom bude toaletná voda HERMES Terre d´Hermés EdT určená práve vám. Vďaka svojej drevito-korenenej vôni z vás vytesá charizmatického muža vo všedné dni, ale aj pri výnimočných udalostiach. Pôsobí veľmi prirodzene, ale pritom silne príťažlivo. U niekoho môže prebudiť až naturalistickú pudovosť. Svoje miesto na výslní siužíva už od roku 2009.

Hlava:  
Pomaranč, grep

Srdce:  
Pazúrik

Telo:  
Drevité tóny, benzoín, dubový mach

Obsah súpravy:
EdT 100 ml
EdT 5 ml
Sprchový gél 40 ml

Zloženie

EdT:
Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Hydroxycitronellal, Etylhexyl Methoxycinnamate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Ethylhexyl Salicylate, Bht, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Geraniol, Citral, Farnesol, Benzyl Benzoate.

Shower gél:
Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract,2 Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Dipropylene Glycol, EdT:3 Ppg-26-Buteth-26, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract,8 Chlorphenesin, Shower gél:5 Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract,6 Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract,4 EdT:4 Glycerín, Disodium Edta, EdT:9 Citric Acid, Shower gél:9 Shower gél:3 Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerín, Ci 19140 (Yellow 5), Ci 15985 (Yellow 6).



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 145 ml
Kód:  KPFH1010
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3346130417163

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12