Obnoviť stránku

HERMES Eau de Pamplemousse Rose EdC 100 ml

77,99 €

HERMES Eau de Pamplemousse Rose EdC 100 ml

Kolínska voda Hermes Eau de Pamplemousse Rose má nádherne sviežu citrusovú vôňu, ktorú vyhľadávajú muži, rovnako ako ženy. Väňa unisex je uložená v zelenom flakóne s čiernym uzáverom. Vôňa bola na trh uvedená v roku 2009 a dodnes sa teší veľkej obľube. Zahaľte sa do sviežej krásy!
Horkastá vôňa grapefruitu sa jemne mieša s romantickou ružou a sviežimi tónmi sladkého pomaranča. Základom vône je originálna vôňa rhubofixu s vetiverom. Príjemná svieža vôňa je vhodná na každodenné používanie, ale rovnako dobre vynikne aj na slávnostnej príležitosti. Doprajte si jedinečnú vôňu, o ktorú sa bez problémov môžete podeliť aj so svojím partnerom!
Zloženie:
Hlava: grapefruit
Srdce: ruža, pomaranč
Základ: rhubofix, vetiver
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Druh parfémov

Intenzita vône Kolínská voda (EdC)
Hlavný typ vône Citrusová
Krajina pôvodu Francúzske
Kód:  KPFE201
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3346130491736

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09