Obnoviť stránku

Helmer LK 704 fialové

3,1 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Helmer LK 704 fialové

Chcete mať svoje dieťa pod dohľadom, aj keď s ním práve nemôžete tráviť čas? Kúpte mu najnovší model fialových detských hodiniek Helmer LK 704 so zabudovaným GPS lokátorom. Na rozdiel od predchádzajúcich modelov detských hodiniek Helmer majú väčší farebný dotykový displej, určujú presnejšie polohu nositeľa a sú vodotesné. Popri tradičnej funkcii zobrazovania času umožňujú tiež vytáčanie a prijímanie hovorov či posielanie textových správ. S týmito hodinkami budete vždy vedieť, kde sa vaše dieťa práve nachádza a budete ho môcť jednoducho a pohodlne kontrolovať.

Kľúčové vlastnosti detských hodiniek Helmer LK 704

  • Zabudovaný GPS lokátor
  • Možnosť volania
  • Veľký dotykový displej
  • Zobrazenie polohy dieťaťa s presnosťou 5 m
  • Možno nastaviť dve SOS telefónne čísla, ktoré sa dajú vytočiť jednoduchým stlačením tlačidla na hodinkách
  • Možnosť vloženia micro SIM karty
  • Sledovanie a ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie pre iOS aj Android
  • Nabíjanie pomocou priloženého USB káblu

Bezpečnosť na prvom mieste

Fialové detské hodinky Helmer LK 704 majú niekoľko funkcií, vďaka ktorým už sa nebudete musieť o svoje dieťa strachovať. Ku všetkému sa prehľadne dostanete v mobilnej aplikácii, dostupnej pre systém Android aj iOS. Vstavaný GPS lokátor, ktorý využíva signálu GSM / GRPS sietí a GPS satelitov, umožní lokalizáciu detských hodiniek a ich zobrazenie na mape s presnosťou do piatich metrov, a to aj pri nedostatočnom GPS signále (napr. vo vnútri budov so silnými múrmi). V aplikácii je tiež možné zobraziť históriu pohybu alebo nastaviť obmedzený priestor na mape, ktorý hodinky nesmú opustiť (v prípade opustenia priestoru hodinky Helmer samy odošlú varovnú správu). Pre zaistenie bezproblémovej funkčnosti detských fialových hodiniek Helmer LK 740 je odporúčané vloženie mikro SIM karty s dátovým tarifom (maximálna spotreba je cca 30 MB / mesiac) a možnosťou odosielanie SMS. Potom je možné využívať funkcie vytáčania a prijímania hovoru na hodinkách, nastavenie dvoch SOS telefónnych čísiel pre prípad núdze či vzdialeného odpočúvania. Pre ešte lepšiu komunikáciu s dieťaťom je vďaka funkcii Intercom možné nahrať a odoslať na hodinky hlasovú správu v dĺžke až 15 sekúnd. Na detské hodinky Helmer je možné zaslať tiež textovú správu. 

Jednoduché, ale funkčné detské hodinky

Fialové detské hodinky Helmer LK 704 majú veľký prehľadný farebný dotykový displej, pomocou ktorého ho zvládnu ovládať aj tie najmenšie deti (vhodné od 3 rokov). Vďaka nastaviteľnému silikónovému pásku a výberu z dvoch farebných vyhotovení padnú na každú detskú ruku. Detsky jednoduché je aj ich nabíjanie - stačí ich pripojiť k PC pomocou priloženého USB kábla. 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,22 "
Typ displeja TFT
Sklíčko Chemicky tvrdené

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Fialová
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 41 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia GPS

Funkcie

Funkcia merania športu Krokomer
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Režim spánku/nerušiť, SOS tlačidlo, Budík, Dátum
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu

Notifikácie a volania

Telefonovanie S vloženou SIM kartou

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina
Jazyk rozhrania Angličtina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 96 h (4 d)
Bežná výdrž batérie 72 h (3 d)
Kód:  HLM015j
Produktové číslo:  Helmer LK 704 V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08