Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Sexy Black 01 6,9 ml

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Sexy Black 01 6,9 ml

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Sexy


Riasenka Mascara Lash Queen Sexy je určená všetkým ženám, ktoré by rady zväčšili objem svojich rias a natočili ich do super push-up efektu. Dokonalá čierna textúra riasy jemne zafarbí a jedinečným spôsobom zabezpečí ich zvýraznenie. Nalíči každú riasu samostatne, bez zlepenia aj zhlukovania a vďaka unikátnej kefke ich zároveň dokonale natočí. Doprajte si zmyselné líčenie, ktoré vaše riasy zdokonalí!

Tajomným líčením vašich rias mužov očaríte a dodáte vášmu vzhľadu tú správnu zvodnosť. Riasenka HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Sexy Black je uložená do tuby s provokatívnou čiernou čipkou, ktorá napovedá, že žena, ktorá prepadne jej čaru, bude muža okúzľovať dlhými a objemnými riasami, podtrhujúcimi krásu jej očí. Kúpte si riasenku, ktorá vám pomôže byť sexi kráľovnou vždy a všade!

Použitie:

Aplikujte jemnými a dlhými ťahmi na riasy.
Odtieň:
Black 01
 


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0163b
Produktové číslo:  3605521291042

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19