Obnoviť stránku

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Feline Blacks 01 Black Black 7,2 g

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Feline Blacks 01 Black Black 7,2 g

Helena Rubinstein Mascara Lash Queen Feline Blacks je luxusná predlžujúca a zhusťujúca maskara, ktorá je vhodná aj pre veľmi citlivé oči. Táto unikátna maskara dodá očiam zvodný, intenzívny podmanivý pohľad. Maximálne predlžuje a zahusťuje riasy, udržuje ich ľahkosť a flexibilitu. Svojou jemnou textúrou umožňuje nanášať niekoľko vrstiev pre ešte intenzívnejší pohľad, poskytuje riasam maximálne krytie od korienkov až po končeky, netvorí hrudky, nestiera sa, neopadáva a nerozmazáva sa a poskytuje očiam maximálny dramatický vzhľad. 
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný aj pre citlivé oči. 
Farebné vyhotovenie: 01 Black Black

Objem:
7,2 g

Zloženie:
Isododecane, Cera Alba/Beeswax, Cera Carnauba/Carnauba Wax, Disteardimonium Hectorite, Aqua / Water, Alyl Stearate/ VA Copolymer, Oryza Sativa Cera/Rice Bran Wax, Paraffin, Alcohol Denat., Polyvinyl laurate, VP/Eicosene Copolymer, Propylene Carbonate, Talc, Synthetic Beeswax, PEG-30 Glyceryl Stearate, Candelilla Cera / Candelilla Wax, Metylparabén, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Panthenol, Ethylenediamine/Dioktadecyl Dimer Dilinoleate Copolymer [May contain, CI 77266 / Black 2, CI 77499 / Iron Oxides]
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0160
Produktové číslo:  3605520586996

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09