Obnoviť stránku

HEAD&SHOULDERS Men Ultra AntiHairfall 270 ml

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,29 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,12 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,88 €/ks

HEAD&SHOULDERS Men Ultra AntiHairfall 270 ml

Šampón pre mužov proti lupinám Head&Shoulders Men Ultra Anti-hairfall s objemom 270 ml šetrne vlasy umýva, dôkladne odstraňuje nečistoty a mastnotu a zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty. Chráni pokožku hlavy a až 100 % zbavuje vlasy lupín. Jeho vylepšené zloženie s kofeínom vlasy posilňuje a pomáha predchádzať ich predčasnému vypadávaniu. Vďaka vyváženému pH je prípravok vhodný pre každodenné použitie. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusnou starostlivosťou, aby pôsobili zdravým, silným a čistým dojmom bez lupín.
Použitie:
Pred použitím pretrepte. Malé množstvo prípravku naneste na mokré vlasy, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte do pokožky hlavy a zapracujte až ku končekom vlasov. Potom šampón dôkladne opláchnite a podľa potreby opakujte.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov.
Zloženie:

Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide MEA, Zinc Carbonate, Glycol Distearate, Zinc Pyrithione, Sodium Xylenesulfonate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Hydrochloric Acid, Glycerin, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, Menthol, Sodium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Magnesium Nitrate, Paraffinum Liquidum, Caffeine, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Methylchloroisothiazolinone, CI 42090, Magnesium Chloride, CI 17200, Methylisothiazolinone

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lupiny, Vypadávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 270 ml
Kód:  VLS974
Produktové číslo:  8001090690463

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04