Obnoviť stránku

HEAD&SHOULDERS Citrus 540 ml

4,8 132 hodnotení
Variant
Objem
400 ml 540 ml
Garancia najlepšej ceny
7,99 €

HEAD&SHOULDERS Citrus 540 ml

Šampón Head & Shoulders Citrus Fresh so zmesou citrusových esencií, ako sú napríklad citróny či grapefruity, umýva vlasy dôkladne a do hĺbky. Po umytí budú vlasy ľahké, jemné a 100 % bez lupín. Spolu s citrusovou esenciou dodáva vlasom väčšiu vitalitu. Šampón bol vyvinutý špeciálne pre mastné vlasy, ktoré zanecháva ľahké, svieže a 100 % bez lupín - navyše so sviežou citrusovou vôňou.

Použitie:

Pred použitím pretrepte. Naneste na mokré vlasy, umyte a opláchnite.

Zloženie:

Aqua, Sodium lauryl sulfate, Sodium laureth sulfate, Glycol distearate, Zinc carbonate, Sodium chloride, Sodium xylenesulfonate, Zinc pyrithione, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Dimethicone, mentol, Sodium benzoate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydrochloric acid, Magnesium carbonate hydroxide, Hexyl cinnamal , Limonene, Benzyl salicylate, Propylene glycol, Citronellol, Magnesium nitrate, Citrus Limon Fruit Extract, Sodium polynaphthalenesulfonate, Cl 19140, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone, Cl 42090

Kľúčové vlastnosti

  • Svieža citrusová vôňa
  • Špeciálne pre mastné vlasy
  • Dodáva vlasom väčšiu vitalitu
  • So zmesou citrusových esencií
  • Zanecháva vlasy jemné, ľahké a 100 % bez lupín

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Lupiny

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné, Normálne

Objem

Objem 540 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  VLS249
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4084500969414

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09