Obnoviť stránku

HEAD&SHOULDERS Anti Hairloss 400 ml

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,90 €

HEAD&SHOULDERS Anti Hairloss 400 ml

Šampón Head & Shoulders Anti-hairloss for women je ideálnym pomocníkom pre majiteľky poškodených vlasov, ktoré navyše bojujú s lupinami. Obsahuje maximum zložiek, ktoré zaisťujú starostlivosť a jednoduchú úpravu vlasov. Dodáva vlasom starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Posilňuje ich, chráni pred poškodením a pomáha zabrániť rozstrapkaniu končekov a poškodeniu účesu, zatiaľ čo jemne vymýva lupiny z pokožky hlavy a zanecháva ju 100 % bez lupín. 

Použitie:

Pred použitím pretrepte. Naneste na mokré vlasy, umyte a opláchnite.

Zloženie:

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium lauryl sulfate, Dimethicone, Cocamide MEA, Zinc carbonate, Glycol distearate, Zinc pyrithione, Sodium xylenesulfonate, Cetyl alcohol, Parfum, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium chloride, Hydrochloric acid, Glycerín, Magnesium sulfate, Sodium benzoate, linalool, Magnesium carbonate hydroxide, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Benzyl alcohol, Hydroxycitronellal, Hexyl cinnamal, Citronellol, Magnesium nitrate, Alpha-Isomethyl ionone, Sodium hydroxide, Tocopheryl acetate, Sodium polynaphthalenesulfonate, Paraffinum liquidum, Cl 19140, Cl 15510, methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre poškodené vlasy
  • Pre ženy
  • Zabraňuje štiepeniu končekov
  • Posilňuje vlasy a dodáva im starostlivosť
  • Bojuje proti lupinám

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S neutrálnym pH, S kofeínom

Účinok

Účinok Lupiny

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 400 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  VLS246
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4084500610699

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06