Obnoviť stránku

HAWKINS & BRIMBLE Energising Eye Cream 20 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HAWKINS & BRIMBLE Energising Eye Cream 20 ml

Ponocovali ste a odrazilo sa to na vašom vzhľade? Vhodné riešenie ponúka pánsky očný krém HAWKINS & BRIMBLE Energising Eye Cream. Krém viditeľne zníži opuchy a doplní potrebnú hydratáciu unaveným očiam. S redukciu tmavých kruhov pod očami pomôže zloženie obohatené o výťažky z aloe vera, ženšenu a vitamínu E. Pokožku vyživia a dodajú jej potrebnú vlahu Omega 3 a 6 mastné kyseliny, ovsené vločky, olej z jadier, koreň Rhodiola Rosea či africký ohnivý tulipán. Očný krém Energising Eye Cream od firmy HAWKINS & BRIMBLE nie je testovaný na zvieratách a neobsahuje parabény, farbivá, sulfáty ani minerálne oleje.

Kľúčové vlastnosti očného krému HAWKINS & BRIMBLE Energising Eye Cream

  • Očný krém Energising Eye cream Hawkins & Brimble znižuje opuchy, hydratuje a redukuje tmavé kruhy pod očami
  • Zloženiu dominujú výťažky z aloe vera, ženšenu, ovsených vločiek a Omega 3 a 6 mastných kyselín
  • Krém nie je testovaný na zvieratách
  • Očný krém Energising Eye Cream neobsahuje parabény, sulfáty, farbivá ani minerálne oleje

Použitie:
Množstvo krému veľkosti hrášku naneste na vyčistenú pleť a jemnými krúživými pohybmi vmasírujte do očného okolia, kým sa nevsiakne.

Zloženie:
Aqua (Water), Propanediol, Cetearyl Alcohol, Tapioca Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Glycerin, Betaine, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Pentylene Glycol, Avena Sativa Kernel Oil, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Spathodea Campanulata Flower Extract, Caffeine, Rhodiola Rosea Root Extract, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Citric Acid



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 20 ml

Určenie

Určenie Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami
Kód:  KSPL298
Produktové číslo:  5060495671388

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06