Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Spray Oil SPF8 200 ml

4,0 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,29 €

HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Spray Oil SPF8 200 ml

Tento opaľovací olej vám ponúka ochranu pred slnkom a nebezpečným UVA a UVB žiarením. Je veľmi ľahký, ľahko sa nanáša a nezanecháva na pokožke mastný film. HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Spray Oil pokožku krásne hydratuje a vyživuje. Zloženie je obohatené o kokos a papáju. Táto luxusná kombinácia sa bude o vašu pokožku starať a rozmaznávať ju. Suchý olej HAWAIIAN TROPIC má navyše vodoodolnú receptúru, vďaka tomu si môžete vychutnávať plávanie v bazéne, alebo mori bez starostí, a to až 80 minút.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho oleja HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Spray Oil SPF8 200 ml

  • Opaľovací olej s ochranným faktorom SPF8
  • Ochrana pred UVA a UVB
  • Ľahká receptúra nezanecháva na pokožke mastný film
  • Suchý olej HAWAIIAN TROPIC sa vďaka rozprašovaču ľahko nanáša
  • Zloženie obohatené o kokos, papáju a mango
  • Vodoodolná receptúra
  • HAWAIIAN TROPIC pokožku navyše krásne hydratuje, vyživuje a robí ju jemnou

Použitie:
Pred použitím dobre pretrepte. Olej aplikujte 20 minút pred opaľovaním, tri polievkové lyžice oleja na celé telo. Aplikujte opakovane na zachovanie ochrany.

Zloženie:
Paraffinum Liquidum, Cyclopentasiloxane, Homosalate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Palmitate, Phenethyl Benzoate Benzophenone-3 Silica Butyl Methoxydibenzoylmethane Octocrylene Amyl Acetate Aloe Barbadensis Mangifera Indica Plumeria Acutifolia Colocasia Antiquorum Psidium Guajava Carica Papaya Passiflora Incarnata PEG-8 Dimethicone Ascorbic Acid Sodium Propoxyhydroxypropyl Thiosulfate Silica Octyldodecanol Tocopheryl Acetate Retinyl Palmitate Parfum Benzyl Alcohol.

Parametre a špecifikácia

Ochranný faktor

Ochranný faktor 8 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej, Olej
Rozsah Na tvár, Na telo

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Opaľovací, Vyživujúci
Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Pre dospelých

Objem

Objem 200 ml
Kód:  OPA122
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5099821009977

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13