Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HAWAIIAN TROPIC Island Sport Lotion SPF30 180 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HAWAIIAN TROPIC Island Sport Lotion SPF30 180 ml

Vychutnajte si vonkajšie športy aj pod ostrými slnečnými lúčmi. Mlieko HAWAIIAN TROPIC Island Sport vás ochráni pri behu, ale aj pri volejbale na pláži. Vďaka jeho špeciálnej textúre a zloženiu o ňom nebudete ani vedieť. Nezanecháva mastný film a neupcháva póry. Je odolné voči vode a potu. Opaľovacie mlieko HAWAIIAN TROPIC Island Sport vám ponúka širokospektrálnu ochranu pred UVA a UVB žiarením. Pokožkuhydratuje, vyživuje a robí ju jemnú. Navyše vás očarí krásnou tropickou vôňou.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho mlieka HAWAIIAN TROPIC Island Sport Lotion SPF30 220 ml

  • Ideálna ochrana pred slnečnými lúčmi pri vonkajších športoch
  • Mlieko HAWAIIAN TROPIC Island Sport má ľahkú textúru, nevytvára mastný film a neupcháva póry
  • Mlieko je odolné voči potu a vode
  • Ochranný faktor SPF30
  • Mlieko HAWAIIAN TROPIC má príjemnú tropickú vôňu
  • Pleť hydratuje a vyživuje
  • Širokospektrálna ochrana pred UVB a UVA žiarením

Použitie:
Mlieko aplikujte 20 minút pred opaľovaním 3 polievkové lyžice mlieka na celé telo. Aplikujte opakovane pre zachovanie ochrany po spotení, plávaní alebo osušení dosucha uterákom.

Zloženie:
Alcohol Denatural, Isobutane, Isododecane, Diisopropyl Adipate, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Lauryl PEG-8 Dimethicone, Phenylisopropyl Dimethicone, Polyglyceryl-3 Stearate/Isostearate/Dimer Dilinoleate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Methyl Dihydroabietate, Parfum, Paraffinum Liquidum, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Aqua, Panthenol, Aloe Barbadensis LeafExtract, Carica Papaya Fruit Extract, Colocasia Antiquorum Root Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Plumeria Acutifolia Flower Extract, Psidium Guajava Fruit Extract.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 180 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Ochranný, Opaľovací

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Rozsah Na tvár, Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  OPA125
Produktové číslo:  5099821002152

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14