Obnoviť stránku

Havlíkova apotéka Krásna slečna – čistiaci 1 minútový elixír 200 ml

20,34 €

Havlíkova apotéka Krásna slečna – čistiaci 1 minútový elixír 200 ml

Čistiaci 1-minútový elixír je jemný prostriedok na čistenie problematickej a pórovitej pleti s prejavmi akné a sklonmi k ekzémom. Mastnú a nečistú pleť vyčistí a detoxikuje, otvára zanesené póry a čistí ich. Je to tiež vhodná prevencia proti tvorbe akné a začervenaniu citlivej pokožky. Elixír obsahujúci čierny bambus, Cytobiol Iris A2 a extrakty z čiernych ríbezlí, maliny a žerušnice prispieva k čistej a žiarivej pleti, upokojuje a zmatňuje pokožku a zmierňuje prejavy akné. Pleť mladých slečien často prechádza nespočetnými úskaliami, rovnako ako ich telo a psychika. Premena dievčaťa na ženu je zdĺhavý a náročný proces plný tajomných zákutí, prekážok a nástrah, rovnako tak ako krásnych okamihov plných bezstarostného smiechu a radosti zo života. Počas tejto doby plnej zmien a sebapoznávania je pleť vystavená veľkému množstvu škodlivín zo zafajčeného prostredia a smogu, pôsobia na ňu hormonálne zmeny, rovnako ako alkohol či stres. Treba sa teda o ňu starať s láskou a úctou, najlepšie pomocou prírodných látok, ktoré sú jej najbližšie. Stane sa tak z malého a nežného púčika prekrásny ružový kvet.

Účinné látky Pleťovej vody Havlíkova apotéka

CytobiolTM Iris A2: extrakt z kosatca florentského. Má baktériostatické účinky, sťahuje rozšírené póry a redukuje lesk pokožky. Zlepšuje stav akné a vyrovnáva metabolizmus lipidov. Napomáha dosiahnutiu zdravého vzhľadu pleti. Klinická štúdia potvrdzuje, že kombinácia kosatca florentského, zinočnatej soli a vitamínu A pôsobí na pleť protizápalovo, adstringentne a antisepticky.

Čierny bambus: látka svojimi vlastnosťami je veľmi podobná aktívnemu uhliu, avšak jej schopnosť viazať na seba nečistoty je až desaťnásobne vyššia. Je teda vhodná na detoxikáciu pleti od nečistôt z ovzdušia, smogu a zafajčeného prostredia.

Čierne ríbezle a malina: zmes extraktov z listov obsahujúca pleti prospešné polyfenoly a hydrolysovateľné taníny, vďaka ktorým dochádza k potlačeniu oxidácie seba, zápalových reakcií v koži a degradácie pokožke vlastného squalenu.

Žerušnica švajčiarska: bohatý zdroj živín a predovšetkým molekuly sulforaphanu, ktorá napomáha detoxifikovať bunky kože od škodlivých vonkajších faktorov. Tým bráni ich poškodeniu – zápalovým reakciám a v dôsledku toho aj starnutiu pleti.

Zmijovec indický: polysacharid získaný z hľúz rastliny tropického dažďového pralesa, ktorá je známa svojimi veľkými kvetmi s typickou vôňou. Zmijovec má výnimočné hydratačné vlastnosti a používa sa ako prírodná gélotvorná látka vďaka vysokému obsahu škrobov.

Ochrana pokožky pred vonkajšími vplyvmi

Ochrana pokožky je zaručená okrem iného aj vznikom seba, skladajúceho sa predovšetkým z triglyceridov a mastných kyselín, squalénu a esterifikovaných voskov. Následne je vytváraný hydrolipidový film, ktorý pleť chráni pred vonkajšími stresovými vplyvmi, mikróbmi či vysušením. Tento film sa vyvíja predovšetkým v puberte, ale aj počas ďalších rokov života. Jeho vznik je ovplyvnený predovšetkým hormónmi a často dochádza k nadmernej produkcii seba. S vekom sa ustaľuje pH pleti a jej obranný systém slabne, čím sa tiež znižuje jej mastnota a výskyt akné.

Aplikácia

Na neumytú pleť naneste rukou či tampónom elixír v množstve vo veľkosti dvoch lieskových orieškov. Jemnými krúživými pohybmi naneste na celú tvár a nechajte pôsobiť jednu minútu. Následne tvár umyte vlažnou vodou. Po umytí je vhodné pleť dočistiť odličovacou vodou proti akné a opláchnuť. Odporúčame následne naniesť denný alebo nočný krém Krásna slečna. Podľa potreby vašej pleti ho možno používať ráno aj večer.

Zloženie

Aqua (demineralizovaná voda), Propanediol (rastlinný hydratant), Sodium Cocoamphoacetate (jemná umývacia zložka), Lepidium Sativum Sprout Extract (extrakt z klíčkov riešnice), Charcoal Powder (čierny bambus), Amorphophallus Konjac Root Extract (extrakt z koreňa zmijovca indického), Ribes Nigrum Leaf Extract (extrakt z čiernych ríbezlí), Rubus Idaeus Leaf Extract (extrakt z maliníka), Iris Florentina Root Extract (extrakt z kosatca), Macadamia Ternifolia Seed Oil (olej z orechov makadamie), Carrageenan, Cellulose gum, Ceratonia Siliqua Gum (prírodné gélotvorné látky), Sucrose (cukor), Lauryl Glucoside (jemná umývacia zložka), Glycerín (rastlinný hydratant), Caprylyl Glycol(podporuje konzervačný systém), Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, SodiumLauryl Glucose Carboxylate (jemné umývacie zložky), Alcohol (lieh), Sodium Lactate (mliečnan na hydratáciu pokožky a optimalizáciu pH), Retinyl Palmitate (derivát vitamínu A), Zinc Sulfate (zdroj zinku), Lecitín (prírodný emulgátor), Sorbic Acid, Benzyl Alcohol (konzervovadlo pre potraviny a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku), Parfém (prírodná vonná kompozícia), Limonene, Linalool (súčasťou vonnej kompozície), Citric Acid (úprava pH).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný, Zmatňujúci, Čistenie

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 200 ml

Objem

Objem 200 ml
Aqua (demineralizovaná voda), Propanediol (rastlinný hydratant), Sodium Cocoamphoacetate (jemná umývacia zložka), Lepidium Sativum Sprout Extract (extrakt z klíčkov riešnice), Charcoal Powder (čierny bambus), Amorphophallus Konjac Root Extract (extrakt z koreňa zmijovca indického), Ribes Nigrum Leaf Extract (extrakt z čiernych ríbezlí), Rubus Idaeus Leaf Extract (extrakt z maliníka), Iris Florentina Root Extract (extrakt z kosatca), Macadamia Ternifolia Seed Oil (olej z orechov makadamie), Carrageenan, Cellulose gum, Ceratonia Siliqua Gum (prírodné gélotvorné látky), Sucrose (cukor), Lauryl Glucoside (jemná umývacia zložka), Glycerín (rastlinný hydratant), Caprylyl Glycol(podporuje konzervačný systém), Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, SodiumLauryl Glucose Carboxylate (jemné umývacie zložky), Alcohol (lieh), Sodium Lactate (mliečnan na hydratáciu pokožky a optimalizáciu pH), Retinyl Palmitate (derivát vitamínu A), Zinc Sulfate (zdroj zinku), Lecitín (prírodný emulgátor), Sorbic Acid, Benzyl Alcohol (konzervovadlo pre potraviny a certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku), Parfém (prírodná vonná kompozícia), Limonene, Linalool (súčasťou vonnej kompozície), Citric Acid (úprava pH). '>
Kód:  PSHaaa0028
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  V203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09