Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GUESS W1009L2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUESS W1009L2

GUESS W1009L2 sú nadčasové dámske hodinky, ktoré nedáte z ruky. Na prvý pohľad vás uchváti Zlatá farba puzdra v kombinácii so skutočnosťou, že remienok tvorí Chirurgická oceľ, čo tvorí zaujímavú ozdobu zápästia pri súčasnom maximálnom pohodlí pri nosení a funkčnosti výrobku. Remienok samozrejme nastavíte tak ako vám vyhovuje. Analógové zobrazenie je nedotknuteľnou klasikou vhodnou na každodenné použitie. Výkonná batéria Quartz hodiniek GUESS W1009L2 zaručuje, že vám vaše hodinky vydržia merať čas ešte dlhé roky.

Každému určite príde vhod budík. Keď vezmeme do úvahy to, že hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, už nikdy nikam nedorazíte s oneskorením.

  • Bez osadenia doplňujúce ciferník vyzerajú luxusne
  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, nemusíte sa preto obávať poničenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 27 mm
Farba ciferníka Zlatá
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Zlatá
Materiál remienka Chirurgická oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Módne
Kód:  KHO14046
Produktové číslo:  091661476426
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18