Obnoviť stránku

GUESS W0911L8

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUESS W0911L8

GUESS W0911L8 sú páčivé dámske hodinky, vďaka ktorým zaiste obdržíte mnoho lichôtok. Na prvý pohľad vás upúta Strieborná farba puzdra a tiež to, že pri výrobe remienka bol použitý materiál Čierna, čo pomáha náramku zaujať na prvý pohľad, pričom je samozrejmosťou zachovanie bezproblémovej funkčnosti. Remienok samozrejme nastavíte ako len si prajete. Analógové hodinky sú sto rokmi preverenou klasikou na každodenné použitie. Spoľahlivá Quartz batéria hodiniek GUESS W0911L8 je zárukou, že tikot vašich hodiniek vás bude sprevádzať ešte dlhý čas

Výrobca nezabudol ani na starý dobrý budík. Keď vezmeme do úvahy, že tieto hodinky budete zaiste neradi dávať dolu z ruky, nehrozí, že by ste premeškali dôležitú schôdzku.

  • Zirkóny zdobiace ciferník sú luxusnou ozdobou
  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, jeho poškodenie je preto prakticky nemožné

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 36 mm
Osadenie Zirkóny

Strojček

Strojček Quartz
Kód:  KHO14016
Produktové číslo:  091661478222
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06