Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GUESS W0376G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUESS W0376G3

GUESS W0376G3 sú prepracované pánske hodinky, ktoré sú nielen praktickým ukazovateľom času, ale aj štýlovým módnym doplnkom. Na zápästí naň upozorní ružovozlatá farba puzdra v kombinácii so skutočnosťou, že materiál remienka tvorí koža, čo náramku dodáva zaujímavý vzhľad bez toho, aby utrpela funkčnosť či komfort pri nosení. Remienok samozrejme nastavíte tak ako vám vyhovuje. Vďaka hodnote odolnosti voči vode 50 m (5 ATM) hodinky bez problémov môžete nosiť pri plávaní či potápaní. Analógové ručičky sú nezameniteľnou klasikou na každodenné použitie. Osvedčená batéria Quartz hodiniek GUESS W0376G3 je prísľubom, že sa vôbec nemusíte báť o krátku výdrž.

Klasickou a užitočnou funkciou hodiniek je budík. Keď vezmeme do úvahy to, že pánske hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, vaším zaspávaním a oneskorením je koniec. Zabudovaný chronograf hodiniek vyzerá skvelo. Kolieska po obvode sú natlačené rozličnými funkciami.

  • Osadenie: bez osadenia
  • Ciferník chráni Minerálne sklíčko, takže vás nemusí stresovať zničenie hodiniek

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 46 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Koža

Funkcie

Hodinkové funkcie Chronograf

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Módne
Kód:  KHO13258
Produktové číslo:  091661437267
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03