Obnoviť stránku

GUESS Seductive I´m Yours EdT 75 ml

4,7 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

GUESS Seductive I´m Yours EdT 75 ml

Americkú značku Guess založili Georges, Armand, Paul a Maurice Marciánovci, bratia pôvodom z Maroka. Guess preslávili v 80. rokoch džínsy so spraným vzhľadom a tiež reklamy, ktoré sú čiernobiele a figurujú na nich slávne topmodelky, herečky a celebrity. V dnešných dňoch Guess ponúka tiež obuv, kabelky a rôzne doplnky vrátane parfumov.
Po veľmi úspešnej vôni Seductive uvádza značka Guess na trh svoj ďalší parfum – Seductive I'm Yours. Vôňa je určená pre ženy zvodné, odvážne a žiaduce. Otvára sa tónmi pivónie a maracuje, v srdci sa ukrýva magnólia, kvety Tiaré, ľalie a orchidee. Základ je drevito-sladký a nájdeme v ňom vanilku, pižmo, drevité tóny, pačuli a vetiver.
Hlava: maracuja, pivonka
Srdce: magnólia, kvety tiaré, ľalie, orchidea
Základ: vanilka, mošus, pižmo, drevené tóny, vetiver, pačuli
Objem: 75 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPFG619b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607340422539
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16