Obnoviť stránku

GUESS Night EdT 100 ml

4,7 27 hodnotení
Variant
Objem
100 ml
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

GUESS Night EdT 100 ml

Toaletná voda Guess Night je svieža a povzbudzujúca vôňa pre mužov. Táto vôňa s nádychom tajomnej noci je plná sebadôvery, vášne, pikantnosti, ale aj elegancie a zmyselnosti. Určite sa stane skvelým doplnkom každého moderného muža. Po nanesení tejto vône nezostane žiadny muž bez povšimnutia. Moderná svieža vôňa kombinovaná ťažšími tónmi znázorňuje nepretržitý odraz svetla nočného klubu v New Yorku. Parfém bol na trh uvedený v roku 2013 a okamžite si získal svojich priaznivcov.
Sladko-horká vôňa grapefruitu sa jemne mieša s pikantným korením a originálnou vôňou živice. Silná vôňa pelargónie je doplnená o vetiver a cédrovú vôňu. Zmyselná vanilka sa prelína s pačuli a celú kompozíciu vôní zakončuje labdanum. Nádherne zladené vône vytvárajú toaletnú vodu, ktorá nenechá žiadnu ženu chladnou. Táto jedinečná vôňa spolu s prítomnosťou muža, ktorý ju nosí, je afrodiziakum, ktoré vám uľahčí cestu k žene vašich snov. Zahaľte sa do vône, ktorá ženy očarí!
Zloženie:
Hlava: grapefruit, čierne korenie, živica elemiSrdce: vetiver, céder, pelargóniaZáklad: vanilka, labdanum, pačuli
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Céder, Levanduľa, Čierne korenie
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH383a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607346512609
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01