Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GUESS Guess Woman EdP

4,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUESS Guess Woman EdP

Chceli by ste si zadovážiť parfumovanú vodu, ktorú už nebudete chcieť vymeniť za inú? GUESS Guess Woman EdP je originálna vôňa dokonalá pre ženy. Základ tejto parfumovanej vody tvorí kvetinová prímes, pre ktorú sú špecifické tóny fialky, jazmínu alebo ruží. Zásadná je pre parfumovanú vodu tiež vedľajšia vôňa ovocia, preto má takú sladkú arómu čiernych ríbezlí, marhúľ a pod. K pridaným vonným zložkám sa zaraďuje tiež amber, céder, jablko, mandarínka, mošus (pižmo) a pivonka. Táto parfumovaná voda vynikne aj v letnom období, aj počas bežného denného nosenia. GUESS Guess Woman EdP je pôvodom z Ameriky.

Zásadné prednosti parfumovanej vody GUESS Guess Woman EdP

  • Parfumovaná voda vyvinutá pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Vedľajšia vôňa GUESS Guess Woman EdP: ovocná
  • Medzi ďalšie vonné zložky patrí amber, céder, jablko, mandarínka, mošus (pižmo) a pivonka
  • Táto parfumovaná voda vznikla v Amerike

Ďalšie informácie o výrobcovi GUESS

Značka Guess vznikla v roku 1981 vďaka bratom Marcianovým. Guess vám dodá sebadôveru a vy tak zvládnete všetko, po čom túžite. Tú správnu vôňu tu nájde každý, aj v prípade, že chcete parfum, ktorý použijete počas dňa alebo na výnimočné príležitosti. Značka Guess je symbolom mladistvej sviežosti a luxusu, preto je taká známa.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Mošus (pižmo)
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPFG615nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16