Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GUESS Guess 1981 EdT Set 315 ml

4,7 12 hodnotení

GUESS Guess 1981 EdT Set 315 ml

V darčekovej sade parfémov pre ženy GUESS Guess 1981 EdT Set nájdete tri parfumované darčeky z dielne americkej módnej značky Guess. Okrem toaletnej vody Guess 1981, a to v dvoch flakónoch rôznej veľkosti, tvorí túto sadu ešte parfumované telové mlieko. Sadu spája nadčasová, kvetinovo-drevito-pižmová vôňa, ktorá vás očarí svojou rafinovanosťou a zmyselnosťou. Vďaka malému, štíhlemu flakónu, ktorý je súčasťou sady, môžete mať tento moderný, silný parfum neustále poruke. Spoľahlivo sa vojde aj do tej najmenšej dámskej kabelky. Vôňu toaletnej vody zase skvele doplní a jej výdrž podporí parfumované telové mlieko. Vašu pokožku prevonia a zanechá ju hebkú a vláčnu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady parfémov GUESS Guess 1981 EdT Set

  • Darčeková kazeta pre ženy s vôňou Guess 1981 od americkej značky Guess
  • Sada obsahuje toaletnú vodu v dvoch rôznych flakónoch a parfumované telové mlieko
  • Dámska, kvetinovo-drevito-pižmová vôňa vyniká nadčasovosťou, rafinovanosťou a zmyselnosťou
  • Jedinečná Eau de Toilette odkazuje na rok vzniku módnej značky Guess
  • Jednoduchý, valcovitý flakón z číreho skla so strieborným, hranatým viečkom
  • V sade spolu s parfumovanými telovým mliekom pre hebkú a vláčnu pleť
  • Telové mlieko Guess 1981 skvele doplňuje vôňu toaletnej vody

Toaletná voda Guess 1981 na podčiarknutie vašej elegancie a zmyselnosti

Toaletná voda Guess 1981 je moderná a nadčasová kvetinovo-drevito-pižmová vôňa s veľkou dávkou zmyselnosti. Jej silná aróma s ostrými, čistými úvodnými tónmi, ovocno-kvetinovým srdcom a drevitou základňou s tónmi pižma vás očarí po prvom privoňaní. Vôňa sa otvára kombináciou ambrette a fialiek, za ktorou nasleduje opojné srdce snúbiace hrejivé tóny santalového dreva, šťavnatú hrušku a omamný jazmín. Základ potom tvorí cédrové drevo, balzamická ambra a pižmo, ktoré vôni dodáva zmyselnosť a ženskosť. Rafinovanú dámsku vôňu nájdete vo valcovitom, jednoduchom flakóne z číreho skla, ktorý zdobí strieborný uzáver. Podľahnite najzmyselnejšej vôni značky Guess a okúzlite svoje okolie.

Zloženie parfému:
Hlava (vysoké tóny) – fialka, ambrette
Srdce (stredné tóny) – hruška, santalové drevo, jazmín
Základ (nízke tóny) – céder, ambra, pižmo

Spôsob použitia:
Toaletnú vodu nanášajte na krk, zápästie, do lakťových jamiek a pod.

Poznámka:
Toaletnú vodu nájdete v dvoch flakónoch rôznej veľkosti. Malý flakónik je vhodný na cestovanie, na nosenie v kabelke a pod.

Rozmaznávajte pokožku telovým mliekom Guess 1981 a podporte vôňu toaletnej vody

Parfumované telové mlieko Guess 1981 Body Lotion zaistí, že vaša pleť bude zamatovo hebká a vláčna. Navyše ju prevonia nádhernou, zmyselnou vôňou, ktorá ho spája s toaletnou vodou z rovnakej série. Vďaka tejto rafinovanej vôni sa dá zaradiť medzi luxusné telovú kozmetiku. Mlieko prevonia pokožku vášho tela veľmi ženskou vôňou, v ktorej nechýbajú tie najvzácnejšie esencie. Okrem opojného jazmínu nájdete šťavnaté ovocie, drevité tóny i obľúbené, zmyselné pižmo. Použite telové mlieko vždy pred aplikáciou toaletnej vody Guess 1981 a podporte tak jej silu a výdrž.

Spôsob použitia:
Telové mlieko nanášajte na pokožku ideálne po sprche alebo po kúpeli, keď je pokožka rozohriata a mäkká a otvorenými pórmi ľahko vstrebe účinné látky z kozmetických prípravkov. Primerané množstvo mlieka jemne vmasírujte do pokožky. Používajte spoločne s toaletnou vodou Guess 1981 EdT.

Darčeková sada obsahuje:
1× toaletná voda Guess 1981 EdT (100 ml)
1× toaletná voda Guess 1981 EdT (15 ml)
1× telové mlieko Guess 1981 Body Lotion (200 ml)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Objem

Objem 315 ml

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Fialka, Jazmín, Mošus (pižmo)
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 315 ml
Kód:  KPFC1569
Produktové číslo:  85715325730
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06