Obnoviť stránku

GUCCI Premiere 50ml

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUCCI Premiere 50ml

Gucci Premiere

Gucci Premiere je luxusná toaletná voda, ktorá perfektne pristane elegantným, odvážnym a sofistikovaným ženám. Tento parfum vyjadruje svojou omamnou vôňou jedinečnosť okamihu a oslavuje krásu ženy ako takej. Vôňa je vhodná na denné nosenie, ale rovnako dobre vynikne aj v spoločnosti alebo pri romantickej večeri vo dvoch. Doprajte si krásnu vôňu, ktorá muža očarí!
Parfumovaná voda sa otvára ovocnými esenciami pomarančových kvetov a bergamotu, ktorý sa pozvoľna prelieva do srdca okoreneného pižmom v súzvuku s arómou bielych kvetov. V základe parfumu sa objavujú nezvyklé tóny kože spolu s temnými drevitými akordmi. Tento parfum zahalí vaše telo do tajomne omamnej a vysoko elegantnej vône, ktorá dá naplno vyznieť vašej prirodzenej kráse a výnimočnosti vašej osobnosti. Používajte krásnu vôňu, aby zdôraznila vašu originalitu!
Zloženie:
Hlava: pomarančové kvety, bergamot
Srdce: pižmo, biele kvety
Základ: koža, drevité tóny
Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Bergamot, Koža, Mošus (pižmo), Pomaranč
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFG903m
Produktové číslo:  737052495576

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18