Obnoviť stránku

GUCCI Made to Measure EdT 90 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUCCI Made to Measure EdT 90 ml

Pánska toaletná voda Gucci Made to Measure je nádherná vôňa, ktorá je určená pre moderného a rafinovaného muža, ktorý sa neuspokojí s málom. Táto zaujímavá vôňa je zostavená z mnohých rôznych ingrediencií, ktoré spolu vytvárajú jedinečnú a úplne originálnu vôňu. Toaletná voda bola uvedená na trh v roku 2013 a okamžite mala veľký úspech, najmä u moderných a sebavedomých mužov. 
Korenistá vôňa s nádychom orientu zanecháva dokonalý dojem a má dlhodobú výdrž. Táto vôňa je poskladaná s rovnakou starostlivosťou ako oblek šitý na mieru v luxusnom pánskom salóne. Každý jej tón ideálne padne do harmonického celku. Táto kombinácia je veľmi odvážna, ale odvážnym šťastie praje – a rovnako tak aj táto vôňa bola šťastnou voľbou Gucci. Vyskúšajte jedinečnú vôňu pre odvážnych mužov!
Zloženie:Hlava: bergamot, kvet pomarančovníka, aníz, levanduľaSrdce: muškátový oriešok, lekno, škorica, slivka, jalovecZáklad: labdanum, pačuli, koža, ambra
Objem:
90 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Bergamot, Koža, Levanduľa, Pomaranč, Škorica
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 90 ml
Kód:  KPFH393a
Produktové číslo:  737052717630

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12