Obnoviť stránku

GUCCI Guilty Black Pour Femme EdT 30 ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUCCI Guilty Black Pour Femme EdT 30 ml


Toaletná voda Gucci Guilty Black Pour Femme je orientálne kvetinová vôňa pre ženy. Táto jedinečná dámska vôňa je uložená v originálne pôsobiacom flakóne, ktorý priamo nabáda k objavovaniu obsahu. Rozpráva príbeh o sladkom zvádzaní, ktorým ženy od nepamäti okúzľujú muža.
Sladká vôňa divokej maliny a šťavnatej broskyne sa snúbi so silnou vôňou fialky a kráľovskej ľalie. Nádych pačuli a ambry skvele dopĺňa pikantnú červenú ríbezľu okorenenú čiernym korením. Táto dokonalá kompozícia vôní bude vyhovovať predovšetkým náročným ženám, ktoré neuznávajú kompromisy.
Vôňa je plná nepredvídateľnosti, nehanebnosti a nebezpečnej zmyselnosti. Je určená predovšetkým ženám, ktoré si užívajú svoj život naplno a radi porušujú pravidlá. Gucci Guilty Black je ďalšou odvážnu kapitolou v Guilty príbehu. Ponorte sa do tejto originálnej vône a buďte sama sebou!
Zloženie:
Srdce parfumu: malina, broskyňa, fialka, ľaliaZáklad parfumu: pačuli, ambraHlava parfumu: červené ríbezle, korenie
Objem:
30 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFH316c
Produktové číslo:  737052625942

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06