Obnoviť stránku

GRoN BIO Gentlemen's Organic After-shave Balm Hemp & Hops 75 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GRoN BIO Gentlemen's Organic After-shave Balm Hemp & Hops 75 ml

Radi sa staráte o svoju pleť, ale znepokojuje vás veľké množstvo odpadu, ktoré vďaka tomu vzniká? S kozmetikou GRoN Organics si už túto starostlivosť môžete konečne naplno vychutnať. Všetky obaly tejto kozmetiky sú recyklovateľné a výroba aj zloženie produktov je v súlade s prírodou. Začať môžete balzamom po holení GRoN BIO Gentlemen's Organic After-shave Balm Hemp & Hops. Tento balzam ošetruje pleť po holení a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Ošetrujúce zloženie s obsahom oleja z konopných semienok, mandľového a jojobového oleja a extraktu z jačmeňa pleť chráni a vyživuje. Vďaka balzamu po holení GRoN BIO bude vaša pleť krásna a žiarivá.

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení GRoN BIO Gentlemen's Organic Shaving Cream Hemp & Hops

  • Na ošetrenie pleti po holení
  • Balzam po holení GRoN BIO zanecháva pleť pokojnú a bez začervenania
  • Olej z konopných semienok a jačmenný extrakt pleť vyživuje a hydratuje
  • Balzam GRoN BIO Gentlemen's Organic Shaving Cream Hemp & Hops obsahuje ošetrujúci mandľový a jojobový olej
  • Zloženie aj výroba tejto kozmetiky je v súlade s prírodou

Zloženie:
Aqua (water), Hordeum Vulgare Stem Water *, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil *, Cannabis Sativa (hemp) Seed Oil *, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet almond) Oil *, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil *, Glycerin **, Parfum (fragrance) ***, Benzyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Citric Acid, Humulus Lupulus (hops) Flower Extract *, Tocopherol (Vitamin E), Sodium Staeroyl Lactylate, dehydroacetic Acid, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Coumarin ***, Limonene ***


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ Balzam po holení
Kód:  KSPL328
Produktové číslo:  4260631130491

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18