Obnoviť stránku

GOLDWELL Roughman 100 ml

5 7 hodnotení

GOLDWELL Roughman 100 ml

Goldwell Roughman je luxusná modelovacia pasta, ktorá je vhodná na všetky typy vlasov. Táto unikátna pasta so svojou krémovou textúrou dodá vašim vlasom okamžitý a celodenný spevňujúci a maximálne módny matný efekt, efektívne usmerní aj veľmi nepoddajné, krepaté a suché vlasy, zaistí im maximálnu fixáciu, dodanie definície a jasné textúry. Veľmi rýchlo vaše vlasy zafixuje, nijako ich nezaťažuje ani nevysušuje, chráni a zachováva sýtosť a žiarivosť vašej farby, dodáva vlasom hebkosť a pevné držanie.
Použitie:
Naneste na suché alebo vlhké vlasy a okamžite tvarujte účes. 
Účinky:
Výsledkom aplikácie je perfektný, matný a dlhotrvajúci účes. 
Špecifikácie:
Výrobok je vhodný na všetky typy vlasov. 
Objem:
100 ml

Zloženie:
Aqua (Water/EAU), Petrolatum, Ozokerite, Calcium Sulfate, Trilaureth-4 Phosphate, Propylene Glycol, Silica, VP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Beeswax/Cera Alba, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Niacinamide, Polysilicone-9, Calcium Pantothenate, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Shoot Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Cetrimonium Chloride, Sodium Starch Octenylsuccinre, Maltodextrin, Sorbitol, BHT, Pyridoine, HCI, Phenylpropanol, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Fragrance/Parfum.
 

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 100 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením, Zamotávaním
Kód:  KSVL1180
Produktové číslo:  4021609275411

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04