Obnoviť stránku

GOLDWELL Lagoom Jam 150 ml

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GOLDWELL Lagoom Jam 150 ml

GOLDWELL Lagoom Jam je luxusný objemový a rýchloschnúci gél na vlasy, ktorý je vhodný na všetky typy vlasov. Tento unikátny gél poskytuje okamžitú fixáciu, maximálny objem a oslnivý lesk vášmu účesu. Jemne sa o vaše vlasy stará, chráni ich proti tepelnému poškodeniu, nevysušuje ich a je ľahko vyčesateľný. Je vhodný na vytvorenie profesionálnych a náročných účesov.
Použitie:
Aplikujte rovnomerne na vlasy a ďalej ich tepelne upravte podľa potreby. 
Špecifikácie:
Výrobok je vhodný na všetky typy vlasov. 
Stupeň fixácie: 4
Objem:
150 ml

Zloženie:
Water (Aqua/Eau), Acrylates Copolymer, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, Panthenol, Sodium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Benzophenone-4, Sodium Starch Octenylsuccinate, Niacinamide, Maltodextrin, Polysilicone-9, Calcium Pantothenate, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract, Sorbitol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCI, Silica, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Fragrance/Parfum, Green 3 (CI42053), Red 33 (CI17200).

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním
Kód:  KSVL1160
Produktové číslo:  4021609278467

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18