Obnoviť stránku

GLORIA VANDERBILT Vanderbilt EdT 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GLORIA VANDERBILT Vanderbilt EdT 30 ml

Radi by ste si zaobstarali toaletnú vodu, vďaka ktorej budete dostávať jeden kompliment za druhým? GLORIA VANDERBILT Vanderbilt EdT 30 ml je neobyčajná vôňa perfektná pre ženy. Základom tejto toaletnej vody je kvetinová prímes, v ktorej nechýbajú tóny ruží, jazmínu alebo aj fialky. Nemenej podstatnou súčasťou toaletnej vody je vôňa orientálnych tónov, a preto vonia výrazne ako korenie a ľahko po vanilke či pižme. Medzi vonné zložky náleží aj aldehyd, ananás, cibetka, jazmín, mošus (pižmo), neroli, opoponax, pomarančový kvet, ruža, santalové drevo, škorica, tuberóza, vanilka, vetiver a ylang-ylang. Táto toaletná voda vynikne aj v letnom období, aj počas bežného denného nosenia.

Základné parametre toaletnej vody GLORIA VANDERBILT Vanderbilt EdT 30 ml

  • Toaletná voda, ktorú si zamilujú všetky ženy
  • Hlavná vôňa: kvetinová
  • Vedľajšia vôňa: orientálna
  • K pridaným vonným zložkám náleží tiež aldehyd, ananás, cibetka, jazmín, mošus (pižmo), neroli, opoponax, pomarančový kvet, ruža, santalové drevo, škorica, tuberóza, vanilka, vetiver a ylang-ylang
  • Balenie má objem 30 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Jazmín, Mošus (pižmo), Pomaranč, Ruža, Santalové drevo, Škorica, Vanilka

Objem

Objem 30 ml
Kód:  BRmisc3209
Produktové číslo:  3357554700014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13