Obnoviť stránku

GIVENCHY Dahlia Divin EdT 75 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIVENCHY Dahlia Divin EdT 75 ml

Parfumovaná voda Givenchy Dahlia Divin s objemom 75 ml vás upúta svojou podmanivou vôňou jemných kvetín s ľahko pikantným nádychom a drevitými tónmi. Nádherná vôňa je inšpirovaná prirodzenou krásou žien, ich pôvabom a ženskosťou. Je ideálna pre ženy, ktoré sú dokonalým stelesnením zmyselnosti. Počiatočné nádych šťavnaté mirabelky sa snúbi s kyticou bielych kvetov, ktorým dominuje opojný jazmín. Očarujúce drevitú esenciu dodáva santalové drevo doplnené pačuli a vetiverom.
V jedinečnej kombinácii sa prelínajú tóny jemných kvetín s hrejivým drevom. Luxusná vôňa vás očarí už od prvého okamihu, kedy sa plne rozvinie na vašej nahé koži. Zlatá esencia parfumované vody sa ako naozajstný šperk blyští v dizajnovo jednoduchom flakóne z masívneho skla s veľkým bielym uzáverom.

Zloženie:
Hlava: mirabelka
Srdce: jazmín, biele kvety
Základ: santalové drevo, pačuli, vetiver

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Jazmín
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPPF115
Produktové číslo:  3274872274464

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17